Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikit,a,,

Poprawicie moje zdania po angielsku?Do tego fantastycznego faceta...proszę

Polecane posty

Gość nikit,a,,

Jesteśromantykiem.Lubię to. Cieszę się, że podobnie jak ja lubisz sport. Niestety, ja także uwielbiam słodycze. Potem spalam kalorie-biegam,jezdze na riowerze,aerobik. Też nie palę.Kiedyś paliłam.Piję bardzo rzadko. Myślałam o tym ,aby pracowac w Szwecji ,ale jak skoncze studia.Angielski znam słabo.W szkole miałam niemiecki.Ciężko jest się uczyć samemu. W polsce mamy tylko polską tv.W szwecji macuie tv w angielskim,a szwedzkie napisy.Uczę się z internetu.Zycze miłego wieczoru. You are romantic. I like it. I am glad that as I like sports. Unfortunatelly, I love sweets too.Then I burn calories-I run,cycling ,aerobics... Also I dont smoke. Once smoked.I drink very rarely. I thought about it, to work in Sweden but when I finish studying.My English is poor. I had German in school. It is hard to teach yourself. In Poland we have only television in Polish. In Swedenyou have a TV in English and Swedish subtiles. I learn from the internet. I wish you a nice evening. Poprawnie?? Mam jeszcze pytanie,jak napisać w języku ang odpowiednik polskiego "hmmm" i pozdrawiam trzymaj się buziaki dziękuję

Gość nikit,a,,
za parę dni wraca moja siostra i będzie mi tłumaczyła

Gość luizjannnnnnnnnnnnnnnnnnnnna
i całe szczęście napisałaś całkiem niezle jak na samouka

Gość nikit,a,,
Staram się sama,ale wiem,że zawsze robię jakieś błędy. Chyba nikomu nie przeszkadzam tym,że proszę o pomoc.Proszę tylko o sprawdzenie

I'm glad that you like sport exactly like I do. cycle nie cycling I don't smoke now but I used to in past. I was thinking about working in Sweden.... It's hard to learn by myself.

Gość nikit,a,,
O dzięki, to chyba dużo błędów nie popełniłam :)

nie. jest bardzo dobrze :-D inne tłumaczenie na drugim topiku też jest poprawne :-)

Gość nikit,a,,
cieszę się i dziękuję

Gość fdtgwerra3
On Polish television we've got programmes in Polish.

Gość fdtgwerra3
My English is not very good. I learn English using Internet.

Gość fdtgwerra3
Have a good evening. a polskie hmmm to chyba bedzie /erm..../

Gość ale to będzie miłość
❤️ ona do niego przez tłumacza ❤️ :classic_cool:

Gość fdtgwerra3
i ja bym napisała - I think about working in Sweden but at the moment the most important thing to me is finishing studying.

Gość nikit,a,,
Hi I begin to really like you. You are sweet, take good care of your health and you work hard for things. It is impressive that your English is so good if you only learn via the internet. What are you doing tonight? I watch a movie.. But alone so that is not romantic.. You should be here so we can do it together.. I could give you a nice massage... Do you like that...? Send more photos... You are so beautiful... hmmm to mi odesłał, rozumiem sporo, ale niedokładnie,chyba się napił, bo szwedzi dużo piją Zaczynam naprawde cie lubić,jestes slodka,dbasz o swoje zdrowie i ciężko pracujesz nad myslami????coś nie tak Jestem pod wrazeniem ze tak umiesz ang nie majac go w szkole,haha Co teraz robisz?Ja ogladam tv,Ale to nie jest romantyczne. dalej cos o masazu i zebym zdjecia wyslala. Ale my sie rozumiemy, hihi dzięki wam łapię wszystko

Gość popeyepopeyei
To jest tak, że on chce zrobić coś romantycznego i pyta czy lubisz masaż.To schodzi na niebezpieczne tory

Gość fdtgwerra3
chodziło mu o to że ciezko pracujesz ogolnie, nad tym co jest wazne dla Cb itd... o masażu to jest tak, że powinnas tam byc to by było romantycznie i zrobilby Ci masaż. chce wiecej zdjec bo jestes piekna.

Gość titianek jeden
Napisał, że chce Ci zrobić erotyczny masaż.

Gość titianek jeden
iże cię wypruje