Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZAŁAMANA DZIEWCZYNA

CZY TO NORMALNE CO POWIEDZIAŁ MI MÓJ CHŁOPAK?

Polecane posty

Gość ZAŁAMANA DZIEWCZYNA

W srode jade na operacje kregoslupa nie edzie mnie 2 tyg, chlopak powiedzial ze nie przyjdzie do mnie przed wyjazdem i ze mam nie dzwonic jak tam bede tylko jak wroce do domu... mieszka na tej samej ulicy co ja wiec ma blisko zbey mnie odwiedzic, nie wiem o co mu chodzi!! nic nie zrobilam...starsznie mi przykro poniewaz bardzo sie boje a mam tylko jego i mame, nie mam w nikim oparcia co mam zrobi? starszna przykrosc mi sprawil...

Gość kp
Powiedz mu że cb zranił i ze chcesz by cb odwiedził i takie tam będzie dobrze nie martw się ; )) http://is.gd/ewklG

Gość eloelo320
frajer:(

Gość optymistycznie patrząć
to faceci często bywają niedomyślni - może mu się wydaje, że tam nie wolno odwiedzać i straszny problem być miała z dzwonieniem? Powiedz mu, że sobie życzysz, żeby Cię odwiedził raz kiedy, skoro ma blisko.

Gość zawsze znajdą się
może ma na ten czas jakąś inną laskę? dziwna sprawa, powinien z Tobąj echać.. A może boi się że Cię straci, że coś Ci się stanie i nie chceCię widzieć żeby się nie rozkleić?

Gość a może ma dość
Twojego biadolenia, narzekania, użalania się nad sobą?????? To jest bardzo prawdopodobne... Twój chłopak chce odpocząć od Ciebie!!!!

Gość asia47
nie nienormalne powinnien Cie wspierac a nie gdy przychodz aciezkie chwile olewac my kobiety jestesmy takie głupie ze jak by naszym partnerom cos sie stało to na bacznosc bysmy wszystko zrobiły zeby jemu było dobrze ...burak i tyle ..nie ma normalnych facetow na tym swiecie ....a my jestesmy czyste idiotki ze poswiecmi sie dla nich i tyle tylko Ci wspołczuje ....naprawde ...zdrowia zycze Kochana .....