Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rozumiem teeego

Przespalam sie z facetem przedwczoraj, niemal przestal sie odzywac..

Polecane posty

Gość nie rozumiem teeego

to juz chyba standard.. przed zabiegają, slodza, pisza, dzwonia,,,, po sie wyciszaja, chlodza kontakt, jest ich mniej.. dostal co chcial, teraz bedzie mily okazyjnie, by dostac drugi raz.. a ja skonczona kurwa teraz rozpaczam, analizuje, rozmyslam. choc przeciez mi na nim nie zalezy, to byl tylko facet z ktorym krecilam i ktory za mna latal ostatnie pol roku..........

Gość nie rozumiem teeego
i tu nie chodzi o to,ze mu sie w lozku nie podobalo :O po prostu........ zaluje, ze pozwolilam sobie na takie cos..ze zgodzilam sie u niego 'przenocowac'..

Gość co za baby
kobieto!Przespałaś się z nim,on z Tobą i tyle i nie mów tylko,że po jednej nocy chcesz już białą suknię zamawiać,hahahaaa

Gość ech daj spokoj
kolejny idiota... ale fakt,skoro latal za toba pol roku to moglas dac sie nabrac...nie win siebie za to.

Gość nie rozumiem teeego
nie chce bialej sukni.. ok,juz dzis sie wiecej odzywa, mowi,ze teskni...

Gość Posuwacz dam
Widocznie jaja mu już zaczynają pęcznieć z huci i już marzy o następnym bzykaniu ;)

Teraz to norma :o Przed, to ze skóry wyjdą aby się umówić, smsują, dzwonią, na gg jak najęci klikają, a potem, nie mają czasu, znajdują go wiadomo kiedy :classic_cool: a potem znowu cisza. NORMA :o chyba zmienię preferencje, bo kobiety mają większe jaja :o

Gość nie rozumiem teeego
:(

Gość małe pytanie
a po jakim czasie poszliście do łóżka?

Gość nie rozumiem teeego
5 mcy

Gość nie rozumiem teeego
czemu ja sie kurwa nie umiem zdystansowac? napisal ze trzy smsy i znow cisza na pare godzin. zero propozycji kolejnego spotkania. przedtem lasil sie non stop. zapraszal, widywalismy sie...eh..

dlatego daruj go sobie :o gdy facetowi naprawdę zależy, to wiesz jak się zachowuje, nieważne, że już po :) jeżeli widzi cię u swego boku, bo zabiega, jak nie, to proste, mówisz mu SAJONARA :classic_cool:

Gość matacz..
jak bys mu dobrze dała ! a i pasowala mu to uwierz mi juz dzis był by znowu u ciebie ! cos widac mu nie spasowało to sobie odpuscił , moze chciał cisniejszą ? bardziej wyuzdaną , albo odwrotnie ! to wie tylko on !

Gość matacz..
oooo to bliko mnie tylko 5 km :) wykożystasz mnie ??

Gość nie rozumiem teeego
no tak,,

A ja mam podejrzenia, że to wszystko może wyglądać inaczej, zupełnie inaczej. Latał przez pół roku, zabiegał, smsował, a teraz cisza? Nie! Robi dokładnie to samo co przed, tylko twoje oczekiwania się zmieniły, zwiększyły. Wcześniej nie zwracałaś większej uwagi na jego poczynania, a teraz i owszem i mało ci. Chciałabyś, żeby teraz do dopiero zaczął za tobą szaleć i nie dawał chwili wytchnienia, zapomnienia o swojej osobie. Przecież przespaliście się dopiero co, dwa dni temu, i on już się odezwał, mówi, że tęskni. A jak często dawał o sobie znać? dwa, trzy razy dziennie, przez pół roku? Na pewno nie.

Gość szafalov und sebian81
jesteś zwykła d00podajką!

Gość nie rozumiem teeego
moze masz racje:oczekiwalam,ze bedzie jakos wiecej go teraz itd, a moze wlasnie sie boje,ze mnie lada dzien zostawi i zwieje, dlatego zaczynam panikowac i oczekiwac z telefonem w reku.. musze sie zdystansowac.. to 'tylko' seks:O

Gość matacz..
a cos myslała ? dzis kobiet ktore dają jest mnustwo ! bez problemu mozna miec dziennie inną ale znaleść taka co bedzie pasowac jak ulał , czyms zaskoczy itd. to jest sztuka .... stad sie szuka !! To tak jak z znalezieniem pracy po studiach co z tego ze masz wykształcenie , dzis kazdy je ma , wazne co reprezentujesz sobą i tak jak pracodawca sie tego nie dowie nie zatrudniajac na okres próbny , tak chłopak sie nie dowie ( czy mu pasujesz ) nie idac z kobieta do łózka ..

ale 5-10 lat temu było inaczej :o a teraz to kobiety sa traktowane okropnie przez mężczyzn ale jest coś takiego jak karma :) wszystko do was wróci :D

Gość matacz..
jak wróci, jak wy ciagle chcecie sexu ciagle go uprawiacie , ciagle zdobyc go od was to nie problem ! niedajki sa ignorowane ! kobiety temperamentne - w cenie ! nie dasz Ty da inna , tu nie ma problemu ....

Gość nie rozumiem teeego
spadaj mataczu

Gość bo latwa bylas

Gość nie rozumiem teeego
ile lat mialam czekac z seksem? do slubu..? :O

Gość nawet w zwiazku
z nim nie bylas :O

Gość Nie bój nic
Widocznie dobrze mu było skoro prosi o jeszcze :P