Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość latiiiva

witam ! :)

Polecane posty

Gość latiiiva

co dziś jemy na śniadanie ;) ??

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ccoo?
juz po sniadaniu było tak poledwica i majonez:) teraz kawa bp ostygła

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Tajemnicza_suczka
A ja nie jem śniadań :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Dziś były dwa trójkąciki serka topionego i dwa pomidory. I tak codziennie aż do powrotu męża albo i dłużej :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ostatnie zestawienie
serek topiony ma w ch.uj cholesterolu, zycze smacznego :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ostatnie zestawienie
congratulatione dobrze wybralas :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ostatnie zestawienie
bawarka ble....:o

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ostatnie zestawienie
herbata z mlekiem ....raz mi podano.... wystarczy na zawsze :o

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Ja od czasu do czasu bawarkę lubię, ale jak zrobi mąż, bo sama robię gorszą i nie lubię ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ostatnie zestawienie
pewno maz dodaje zamiennik mleka :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Mój mąż robi tak: trochę ponad pół szklanki wody, łyżeczka-półtorej dobrej liściastej albo granulowanej herbaty, gotuje, aż woda będzie wrzała i herbata się zaparzy, następnie dodaje przyprawy, gotuje na wolnym ogniu przez kilka minut, żeby napar przeszedł aromatem przypraw, następnie słodzi, miesza i zalewa mlekiem-około półtorej szklanki, na wolnym ogniu aż się mleko zagotuje i gotowe :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Nie dodaje zamiennika :p Zamiennik to ja raczej spożywam wieczorem :p Myślę, że sekret tkwi w ilości przypraw, ja zawsze albo za mało albo za dużo ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ostatnie zestawienie
taaa..... jassne , przyprawy to cala tajemnica :D :p

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Nawet jeśli zamiennik to ja nie mam nic przeciwko temu :p Tyle, że ten zamiennik by się ściął w wysokiej temperaturze, bo to przecież białko ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Jarzębinko, myślę, że różne są bawarki :) Moja wersja jest akurat taka :) Może ktoś poda przepis na inną :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ostatnie zestawienie
nie wiem , moze masz racje .....

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ostatnie zestawienie
wszystko mozna wygooglowac ....mysle ze przepisy na bawarke rowniez a jezeli znasie pare jezykow to juz napewno ma sie tu pole do popisu

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
moja bawarka to nie taka na 100% bo pół kubka herbata i mleko a prawdziwa bawarka to herbata zalewana mlekiem

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×