Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mały wóz

1

Polecane posty

Gość duży wóz, wąwóz
dobcie dobcie

o czym tu napisac zeby kogos zaciekawic ....mhyy albo zeby nie urazic...tak chyba faktycznie nuda..;)

ale niestety pare dni temu zobserwowalem wyrazne znaki jesieni, a wczoraj to juz wogole jakis zimowy wiatr przywialo...eh moze chociaz babie lato tego roku bedzie..

ja w sumie tez nie, i dawno nie mialem ... az w sumie to by sie zjadlo;) jak narazie od rana jem slodkie...

Ja właśnie zjadłem obiad, rosół też był :D

wkoncu sie wyspalem , czyli dobilem lezeniem do 10:00 a teraz spokojnie sobie siedze na neciku i mysle co bedzie trzeba robic w nowym tygodniu. nawet kot do mnie przyszedl i sobie lezy ...ten to ma zycie przespane ....

Ojć masz kotka :D ale słodko.. ja codziennie wstawałam o 10, 11 a teraz bede musiała wcześniej bo do sql ;/ a kotki maja fajnie sa pieszczone moga spac ile chca robia co chcą :D życ nie umierac :P

kot jest panem to wiadomo , nawet jak chce to wlasciciela ma gdzies, i w sumie za ta niezaleznosc je lubie. szkoda mi go tylko bo bidak mieszka w bloku

aa i się męczy > no fakt robią co chcą a jak im sie nie spodoba to tego nie robi :D a człowiek jak mu sie cos nie spodoba to ma albo przekichane albo ma w pied*** tak to już jest .. ;P

generalnie rosolu brak;) ale moze i dobrze . poczekam i zrobie kiedy s sobie prawdziwy rosol z prawdziwej kury;)

A no taki rosołek jest najlepszy i najzdrowszy a nie ta chemia .. xD A co masz na myśli że się zamknął w swoim świecie i robi rozne nienaturalne rzeczy? :D

akurat mam przed soba troszki taki czas w ktorym musze podjac kilka decyzji tzn szukam pracy i tak mi sie pomyslalo ze i tak jak cos zarobie to i tak na zycie w tym pieknym kraju nie wystarczy.