Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kredkaxdooczu

BOŻE WRÓZKA MI POWIEDZIA!! NIE WIEM CO MA ROBIC?!

Polecane posty

W moim malzenstwie sie sypie maz zaczal popijac (jestesmy 2lata po slubie) wrozka agga soyala powiedziala ze nie powinnam podejrzewac meza o zdrady bo nikogo nie ma( sama z siebie to powiedziala) tak smao powiedziala mi cyganka, zadzwonila , pani agga powiedzia tez ze widzi go jako rozrywkowego ale nasze malzenstwo bedzie trwalo nie widzi rozwodu.przed chwila do teresy nowawczyki powiedziala ze moje malzenstwo istnieje tylko na papierku ze maz ma kogos.:((

Gość hehehehehhhhhh
pamiętaj ! nigdy więcej nioe idź do wróżki. powiedz swojemu mężowi, ze zaczepila Cie na ulicy cyganka i powiedziała Ci na ucho, że mąż Cię zdradza. on poczuje się dziwnie, ale albo wybroni się z oskarżenia, albo da po sobie poznać, że nie jest niewinny. Nie obrzucaj go tonami zbędnych pytań typu NAPRAWDĘ MNIE KOCHASZ, NIE ZDRADZASZ MNIE ?! Faceci tego n i e n a w i d z a !dla świętego spokoju może wtedy powiedziec cos, co odbierzesz jako przyznanie się do zdradzy. I ZAPAMIĘTAJ! nigdy więcej wróżek ! nigdy !

nie wierzę wróżkom, kiedyś byłam u 2 z ta samą sprawą( 2 lata temu), obie powiedziały to samo a jest zupełnie inaczej i nie ma szans na spełnienie się tych wróżb

Przestań biegać po wróżkach, a lepiej na tym wyjdziesz Szukasz sama problemu tam gdzie go nie ma.