Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokoi***

Ile razy w tygodniu kochacie się ze swoim mężem?

Polecane posty

Gość antonina_18
codziennie

Gość kokoi***
Moj narzeka ze 2 razy w tygodniu to mało i jeszcze ciągle domaga się loda

Gość kokoi***
zamiast

Gość kokoi***
i ciągle narzeka że jestem oziębła a jak przychodzi co do czego to on potrafi w trakcie seksu powiedziec: Już mi się nie chce ;/

Gość dziewczyna marzeeń
3x w tyg:)

Kochana, ja musze robic loda przy kazdym sexie... oni to lubia, tak jak ty pewnie lubisz minetki.... cos za cos, chyba ze ci nie robi minetki??? jesli nie libisz sexu popros za kazdym razem o minetke, a ty mu wzamian zrob loda, albo naraz pozycja 69. a jesli nie cierpisz robic loda, to musisz powiedziec cos wiecej, ja tez kiedys nie lubilam,ale odkrylam ze jak był dopiero co umyty, moze smakowac lepiej :)

Gość kokoi***
Nie no bez przesady on za każdym razem się myje. ja nie lubię, a on to ubóstwia i ciągle mnie tym dręczy w sposob dosłowny. Codziennie słyszę jaka to jestem straszna, inne byłyby lepsze itp. jesteśmy 5 lat po ślubie i szczerze mówiąc nie wytrzymuję już tego psychicznie.

Gość doopartam
a przed slubem tez ci tak mowil ze z innymi bedzie mu lepiej? to jakis doopek patrzy zeby jemu bylo wygodnie widzialy galy co braly...

Gość kokoi***
Hej!

Gość kokoi***
On mówi, że przed ślubem byłam inna, ale według mnie to nieprawda. Przed ślubem byłam jego księżniczką i nigdy niczego nie wymagał w czasie seksu, zawsze wszystko przychodziło naturalnie i każdy był usatysfakcjonowany. Teraz ciągle słyszę: tamta super całowała, a tamta miała fajne cycki... Dobry jest generalnie dla mnie tylko te jego ciągłe narzekania odnośnie seksu...

wiec tez mu zacznij wypominac, tamten umial sprzatac po sobie, a temten lepiej gotowal, a jeszcze inny wiedzial jak dobrze zrobic minetke. jak w koncu pczuje sie urazony dodaj widzisz jak sie czuje kiedy i ty ie ranisz.... rozmowa to podstawa, inteligentna rozmowa

Gość kokoi***
I jak tak życ? W dzień dobrze, a w nocy ciągłe kłótnie.

Gość doopartam
to ty mu tez zacznij mowic jak ci z innymi bylo lepiej ze nie nazekali .. kuzwa tylko zeby czasem sobie innej nie znalazl do roochania:O wspolczuje ci ... powinien cie zrozumiec nie wiem jakis obojetny ten koles..

Gość justynka 80
robisz mu loda w trakcie seksu?

Gość Monique2222
nie mam męża ,ale faceta . no to jak widzimy się codziennie przez caly tydzien to kochamy się nawet 8 , 10 razy w tygodniu. czyli czasem raz , czasem 2 razy dziennie. a jak widzimy sie np 2 dni w tygodniu to kochamy się 3, 4 razy

Gość Monique2222
nasz rekord to był 15 razy w tygodniu ;) czyli seks 2 , 3 razy dziennie

musisz siasc i znim porozmawiac, ze nie obchodzi cie ze inne mialy wieksze cycki itd, nie widze tu milosci z jego strony jesli cie tak rani, przykro mi musisz z nim porozmawiqac powaznie, ze czujesz sie ponizana, nie kochana i tym bardziej nie masz ochoty na sex. bo jak miec ochote na zblizenia intymne z osoba ktora nie szanuje cie...

Gość przełam się nie łam się