Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielka stopkaaaa

zobaczcie tej pierwszy taniec lodych ...padlam ze smiechu

Polecane posty

Gość justynka 80
mnie sie spodobala ta druga para mloda

Gość bzzzzzz
chujowe... wole zwykle bujanie a nie takie udziwnianie i pokazywanie na sile jacy to my jestesmy fajni i orginalni. Jak ktos nie umie tanczyc to powinien klasycznie zatanczyc byle jak ale zwyczajnie a nie widziwiac.

Gość wielka stopkaaaa
mnie tez....wygladaja cudownie ona taka radosna,,on przystojny..przypomina mi mojego ex:p

Gość astree
Ja akurat nie jestem wielbicielką takich tańców i niespecjalnie mnie bawią... A gdyby mi się tak podczas pierwszego tańca plątały dzieciaki to bym je chyba kazała do krzeseł poprzywiązywać :o I panna młoda ciągle podciągająca opadającą górę sukienki... Bardziej mi się podoba coś takiego http://www.youtube.com/watch?v=dyqgP6i-bGg&feature=related Panna młoda też radosna, a taniec subtelny i elegancki

Gość mnie się podobała
ta druga para. Może to i udziwnione, ale gdzie jest powiedziane że każdy ma się tylko bujać w rytm "Czekać na tę jedną chwilę" albo innego "Zabiorę cię"? Czasem "oryginalne" równa się też "ciekawe", pod warunkiem jednak, że para potrafi tańczyć, a nie tylko podskakiwać. Ta druga para niewątpliwie potrafi. Szczególnie pan młody, wspaniale się rusza.

Gość mnie się podobała
A ten trzeci taniec to nudy. Na dodatek - przechodzony a nie odtańczony.

Gość awwwwwwwwwwwe
jak sie nazywa ta druga piosenka? pierwsza szybka

Gość a ja wyznaję
zasadę że pierwszy taniec jest dla mnie i mojego męża. Nie będę z siebie pajaca robić po to żeby goście się cieszyli

Gość gryczka
Niespecjalnie mi się to podoba. Stało się oklepane, zazwyczaj młodym średnio to wszystko wychodzi. Byłam niedawno na weselu przyjaciół, zatańczyli pięknego walca angielskiego - porządnie, z gracją i klasą. Miło było popatrzeć:-)

Gość olalalalal
Astree też mi sie ich taniec spodobał:) Uważam, że pierwszy taniec jest dla nas a nie dla gości, poza tym chciałabym za 20 lat włączyć płytę i nie myśleć o tym, że zrobiłam z siebie pajaca... Te tańce z "niespodziankami" to kolejny tandetny pomysł zapożyczony z zachodu... Tym bardziej, że jesteśmy ubrani bardzo elegancko, a strój zobowiązuje... My wybraliśmy walca angielskiego do piosenki: http://www.youtube.com/watch?v=ktTBsROQZEQ Uwielbiamy ten utwór, mamy z nim wspomnienia i zawsze będziemy do niego wracać... Natomiast popowe kawałki które są teraz modne i wykorzystywane będą za 10 lat brzmieć jak obecnie britney czy iglesias...;)

Gość ejbisi
Na tym drugim filmie widac dlaczego sukienki bez ramiaczek są beznadziejne. Panna mloda co chwile ją sobie poprawia i podciąga do góry. Szkoda ze teraz 80% rynku sukien slubnych to wlasnie suknie bez ramiaczek :o

Gość agata----
na drugim filmie te dzieciaczki sa slodkie:)tak fajnie podskakuja hehe