Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość następnym razem nie otworzę

Nie no, co za głupia baba. Znacie bardziej porytą?

Polecane posty

Niedawno na swoje nieszczęście wpuściłam do domu pewną znajomą mojej matki. Teraz się zastanawiam czy ona na pewno jest normalna. Pewnie ma jakąś chorobę psychiczną. Ma coś w stylu adhd w podeszłym wieku. Jak przychodzi to biega po całym mieszkaniu i wszystko ogląda i komentuje. Sprawdzi każdy kąt. Jak ją wpuściłam to od razu zaszyłam się u siebie. Jednak ona po jakimś czasie i tak wbiegła do mojego pokoju :O Zaczęła coś gadać, żebym sprawdzała przez okno czy nikt nie chce ukraść jej gruchota.W kółko powtarza o jakichś złodziejach. W ogródku nie zostawi nawet brudnej skarpetki, bo ktoś ją ma ukraść :O Zawsze myśli, że ktoś chce ją okraść, ale nie powinna mieć żadnych takich obaw bo tych rzeczy nikt by nie chciał nawet żeby im zapłacono. Do tego ciągle coś wrzeszczy, rzuca przekleństwami i klnie na cały świat. Przed chwilą pobiegła do kuchni ponieważ mówi, że lubi patrzeć przez okno. Usiadła na chwilę i później pobiegła do innego pokoju patrzeć przez okno, itd. :O

Powinnam się bać? :D

znam taka,co co prawda nie biega,ale caly czas mowi,ze nikogo nie ma swiecie,ze ktos sie na nia uparl i chce jej zrobic kolo dupy,ze wszyscyw firmie ja obgaduja,ze slyszy ciagle jak zle na nia mowia.potem gadala,ze nawet sasiedzi cos do niej maja,ze ktos ma interes,zeby ja doprowadzic do samobojstwa i zabrac jej pieniadze...co lepsze pracuje z nia i nie slyszalam,zeby wiecej o niej gadali niz o innych..dla niej kazde slowo ktorego nie zrozumie to jest na 100% o niej i niepochlebne.powiedzialam jej,ze ma chyba depreche albo nerwice jakas i ma isc do psychologa,to powiedziala,ze nie pojdzie :o

Wolę nie ryzykować :P Wprawdzie to ona zawsze jest dla mnie "miła" i używa zdrobnień do mojego imienia i to mnie też dobija :O Nie ma ataku ponieważ ona zawsze się tak zachowuje. Wolę nie wiedzieć jakby się zachowywała gdyby miała atak :D

Gość może to urojenia ksobne?