Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość SpadamWDół

Czy to 'mozliwe' by nagle ją w sobie rozkochać? by do mnie wró

Polecane posty

Gość SpadamWDół

Kobieta zerwała ze mną 3 tygodnie temu po 4 miesięcznym związku.. a powód był taki, że nie poczuła nic do mnie i że to już nie ma sensu.. ona czuje, że to nie to (tak mi powiedziała- mówiąc to rozpłakała się) bardzo to przeżyłem.. ja się w niej zakochałem i od tej pory ciągle chodzę zdołowany, myślę o niej itp.. oczywiście ona dodała na koniec, że nie chce ze mną tracić kontaktu i byśmy zostali 'znajomymi' mnie ranga "przyjaciela" nie interesuje, ale z wiadomego powodu-że w ciąż o niej myślę i jest mi źle kiedy do mnie dzwoni albo pisze na gg to odbieram/odpowiadam z nadzieją, że można to wszystko jeszcze naprawić.. kobiety bywają delikatnie mówiąc pojebane, same nie wiedzą czego chcą.. mam gdzieś w głębi nadzieje, że może jednak uzna, że zrobiła błąd i że jednak coś do mnie czuje i chce wrócić narazie nic na to nie wskazuję.. mamy kontakt taki hmm co 2-3 dni ona sie odzywa, ale to już nie sa takie rozmowy jak kiedys, teraz tak czystko koleżensko tak czy tak zaproponowałem jej spotkanie na weekend, że do niej przyjadę. niestety dla mnie, odpowiedziała 'no zobaczymy' ... a wiem, że kiedy ona mówi 'zobaczymy' to napewno tak nie bedzie.. jestem zdołowany, wiem, że to spotkanie za tydzień nie wyjdzie i że tak naprawde to już koniec... CZY TO MOZNA JESZCZE JAKOS NAPRAWIC?? dziewczyny... dajcie jakąś rade, moze bylyscie w takiej sytuacji, ze dopiero po czasie zrozumialyscie, ze kochacie jakiegos faceta czy coś..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować