Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

corvi

CO O MNIE SĄDZCIE??

Polecane posty

Gość kejaaaa
Omg!!!!!!!!! ile tapety!!!!!!!! wiecej masz tapety na mordzie niz na scianach w pokoju :D Zwykla tleniona blondyna, pewnie mozesz juz pod woda oddychac?:D i tandetna rozowa bluzeczka. Styl plastikowej barbie. Fuuuuu...

Gość Daj zdjęcie bez szopa
to Cie ocenimy, po co dodajesz wyretuszowane na ktorym widac ze cala twarz jest po poprawce.. tez sie pobawie photoshopem i bede wygladal jak latynoski alvaros bo to nic trudnego po obrobce..

a wg mnie sliczna jestes tylko sama sie paskudzisz;) Np te włosy i duuuuuuuuuuuuuuużo makijarzu ale buzia urocza;)

Gość no taka jagodzianka
przy autostradzie jesteś:D ale jedno pewne 100% baba:D;) dla mnie zero stylu :D pokemon taki :P

Gość chudzinaa
heh też bym chciała taki brąż ale nie zaciemny ale teraz z ciemnego na jasniejszy to jak przejsc?

Gość qwertyuuu
No widać że zdjęcie poprawiane, ale dziewczyna przecież brzydka nie jest. Tylko ten kolor włosów mi się nie podoba, uważam że w ciemniejszych byłoby Ci ładniej:) A uroda taka sympatyczna, miła dla oka więc nie wydziwiajcie i nie piszcie że maszkaron, bo do brzydkiej jej na prawdę bardzo dużo brakuje :classic_cool:

Gość gulon
ale sztuczna, tapeta Ci sie osypuje, zaraz odpadnie :D

Gość starch na ptaki :)
hahahaha odrosty masz dziewczynko

Gość qwertyuuu
to niestety takie typowe dla kafe w każdej ładnej dziewczynie wady znajdziecie🖐️

levviatan - nie da rady :( chudzina - z ciemnego na jasny to tylko dekoloryzacja :/ i strasznie sie włosy niszcza :/

Gość chudzinaa
no własnie wiem,a inaczej nie da rady?mogłam nie farbować ehh:( mi i tak włosów dużo wypada a takie cos to dopiero niszczy włosy

Gość chudzinaa
no pa:)

Gość no rzeczywiscie
widac ze poprawiona a to potrafi czlowieka zmienic calkowicie:P ogolnie ladne zdjecie chociaz dosc tandetnie wygladasz z tym blondem, rozowa koszulka itd.. prezentujesz sie na tym zdjeciu niezle, chociaz kto Cie tam wie jak bez poprawek, pewnie nie jest juz tak uroczo :P

Gość smakowity owoc mandragory
Pokaż foto bez makijażu, bo wyglądasz jakbyś miała maskę na twarzy.