Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

corvi

CO O MNIE SĄDZCIE??

Polecane posty

Gość yyyaaaooo
ogolnie ok, tylko wiesz co za mocno sie pudrujesz, no i wlosy moze zmienisz kolorek np na braz? albo rudy :) a Ile masz lat?

jeśli chodzi o mnie, to myśle ze masz za jasny kolor włosów ;) reszta mi sie w tobie podoba ;) makijaż tez masz super ;)

Jestes ładna, kolor włosów wg mnie tez lepszy byłby ciemny, ale to twoja sprawa. Ale te brwi... sama je depilujesz w taki kształt?

Gość __asdfghj__
No to ja jako facet ocenię :) Więc tak : jesteś bardzo ładna. Może tylko kolor włosów zmień na ciemniejszy ;) I to tyle

Gość njniuji
oj oj jakby taka lalka na telefon.....szukasz wrazen? uwazaj bo za bardzo prowokujesz takim wygladem , nie ten styl!

Gość __asdfghj__
Ewelinka- ile masz lat? ;) ładna jesteś - to ty na fotce?

Gość huihsuidas
jesteś ładna tylko po co się tak pudrujesz ? wyglądasz jakbyś miała maskę. Oczy spoko brwi tez nie za mocno wyskubane, włosy sama nie wiem mi sie wydaje ze dobrze ci w blondzie :)

Brwi depiluję sama. Na zdjęciu mogły wyjść trochę dziwnie, ponieważ zdjęcie było robione telefonem. Kolor włosów - wiem, że może i troszkę za jasny, ale mam do niego jakiś taki sentyment :P Za pochwałę makijażu bardzo dziękuję :) A lat mam 18.

Gość huihsuidas
jaką pomadka malujesz usta ? domyślam się ze nude ale jaka firma ?

huihsuidas, nie używam pomadek, mam taki kolor ust jak na zdjęciu :)

Gość __asdfghj__
Ależ proszę ;)

Gość chudzinaa
a mi osobiscie sie nie podoba taka lalunia:/Ewelina jesli to Tweoje zdj to bardzo ładne naturalna uroda a nie malowana lala :)pozdrawiam

eweLinka ;)) - piękne oczka! Kolor włosków też śliczny! Piękna z Ciebie dziewczyna :)

Uuoah... jesteś ładna... taka... no wiesz piękna przy Tobie kobiety moich snów wyglądaja jak stare łyse grubasy...;)

powiem ci prawde, skoro jak piszesz jestes na nia gotowa. nie jestes najbrzydsza, moze nawet moglabys byc ladna ale masz okropny i tandetny kolor wlosow dziewczyny na telefon, pomaranczowa twarz lalki barbi i okropne nie naturalne brwi, ktore byly modne conajmniej 6 lat wstecz. calosc daje efekt nienaturalnej plastikowej pustej idiotki - ale nie martw sie co trzecia dziewczyna w polsce wyglada podobnie.

Gość chudzinaa
muppet haha :D a swoja droga to nie wiem po co takie lalunie daja zdj i pytaja czy sa ładne heh. a niebieski oczeta są najladniejsze:D też mam,Ewelina super i włosy też a to naturalne?

Gość chudzinaa
lena zgadzam się z ostatnim zdaniem :)fakt dziewczyny co spojrzysz to podobnie wygladaja,tapeta na twarzy i takie tam

farbowane.. mój naturalny kolor to brąz, chciałam odzywic kolor i wyszedł mi taki jak na zdjeciu :P teraz mam kasztanowy braz ;) może wrzucę fotke ;)

Gość chudzinaa
ładny chciałabym miec taki naturalny,tez farbuje na brąż ale ciemny