Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ferani

szukam siostry

Polecane posty

Gość ferani

Niedawno dowiedziałam się od życzliwej osoby że mam siostrę bliżniaczkę którą bardzo chcę odnależc, do tej pory nie miałam pojęcia o jej istnieniu. Została sprzedana w szpitalu tuż po urodzeniu. Nie mam kogo spytac czy to prawda, nie wiem co mam robic. Całe życie odczuwałam straszliwą pustkę i tęsknotę i nie potrafiłam sobie wytłumaczyc dlaczego. Błagam, niech ktoś mi powie jak mam ją odnalezc.

Gość wynajmij detektywa

Detektyw moze pomóc,ale nie musi . Dziecko/teraz juz kobieta mogło mieć po urodzeniu od razu inne nazwisko,inny adres . Ja radziłabym iść do szpitala w którym byłyście urodzone i tak się dowiadywać . Pomimo tego,że to mogło być już naście lat temu,oni mają tam gdzieś w papierach . Musisz mieć jakiś punkt zaczepienia i wtedy ewentualnie wynająć detektywa,ale musisz mieć najpierw jakiś konkret . Ale taka sprawa moze się ciągnąć miesiacami,a moze nawet latami . Mimo wszystko życzę odnalezienia siostry !

Gość wynajmij detektywa
W szpitalu zasłonią się ochroną danych osobowych - i nic jej nie powiedzą. Konkret już ma, własny akt urodzenia, wystarczy kopia dla detektywa a on już sam dojdzie jakie dzieci w tym dniu się urodziły - bliźniaki zapewne tylko jedne i do kogo dziecko trafiło. Moja przyjaciółka to przechodziła, detektyw w tydzień odnalazł jej siostrę, też bliżniaczkę. To są wykwalifikowane osoby, wiedzą jak dojść do informacji. Gorszym problemem było to, ze jak przyszło co do czego to ta odnaleziona siostra nie chciała znać swojej siostry bliźniaczki. Więc pomimo że odnalazła swoją siostre nic o niej nie wie bo ona sobie nie życzy znią kontaktu.

a myślisz,że detektywowi nie powiedzą,ze jest ochrona danych osobowych ? To tylko tam na serialowych "detektywach" jest,że coś tam zagadaja i powiedzą .

Gość wynajmij detektywa
Kobieto, detektywi na całym świecie odszukują ludzi i jakoś dają radę, po to są. Mają swoje sposoby, środki i dla nich to nie problem. Gdyby to było niemozliwe to cos takiego jak 'detektyw' by nie istniało.

Gość detektyw po prostu ma
większy dostęp do wiedzy niż zwykły szary śmiertelnik. Sama autorko daleko nie dojdziesz, szpital przecież się nie przyzna że brał udział w sprzedawaniu dziecka więc nic ci nie powiedzą.

Gość wynajmij detektywa
Cóż, podobno pewne rzeczy są bezcenne, jeśli dla autorki taką bezcenną rzeczą jest odnalezienie siostry bliźniaczki to nie będzie zważac na pieniądze. Tylko jak pisałam - trzeba się nastawic na to, że ona wcale może nie czuję jakiejś pustki, nie tęskni za 'czymś' i trzeba się z tym liczyć, żeona niekoniecznie będzie chciała zmieniac swoje życie. Być może dziśma już własną rodzinę (nie wiem w jakim jest wieku), być może ma jakieś rodzeństwo.

Gość wynajmij detektywa
Wiec albo rybka albo akwarium... Albo ma się siostrę albo jej się nie ma. Czemu tak to przeżywasz? To jest jej decyzja co wybierze. Być może za granica dałoby radę odnaleść siostre bez pomocy wykwalifikowanej osoby takiej jak detektyw, u nas szanse w okolicach zera - urzedy pełne urzędasów. Powtórze się gdyby odnalezienie kogoś było takie łatwe to nie było by potrzeby stwarzania kogoś takiego jak detektyw.

Gość gość
Hei, moge wiedziec kiedy sie urodzilas?

Gość gość
witam i jak poszukiwania??tez szukam siostry bliźniaczki...podziel się proszę doświadczeniem...

Gość Barbara12345
Witam! do kogo mam napisać jeśli poszukuje moja sąsiadka swojej siostry blizniaczki urodzonej w Katowicach 24.10.1970 r.?moja sąsiadka była adoptowana po śmierci matki a jej siostra została ze swoim tatą,poszukuję kobiety o nazwisku Maria Moj,pewnie teraz Maria ma inne nazwisko po mężu,podobno jest jeszcze 1 siostra i brat o tym nazwisku,będziemy bardzo wdzięczni