Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sedfedfe

2 MIESIACE BEZ PROSTOWNICY- JESTEM Z SIEBIE DUMNA!!

Polecane posty

Gość sedfedfe

widzę poprawe na włosach:) DZIEWCZYNY APEL DO WAS: nie smażcie włosów prostownicą! One się palą jak skóra na solarium! Wiem,że jest ciężko,że na poczatku włosy wyglądają jak siano, jak strzecha... Ale warto walczyc:) ja miesiac przechodziłam w kitce, drugi miesiac juz rozpuszczone, używałam odzywki nawilzajacej i widac poprawę. A prostowałam jakies 2 lata co 2 dzien.

Gość ja juz trzyu lata
pamiętaj do końca życia zostaje się anonimowym prostowaczem..jak przetrwasz jesienną wilgoć - wtedy możesz być jszcze bardziej z siebie dumna:) pozdrawiam

kiedys nie prostowalam i mialam wlosy jak siano a teraz prostuje od 3 lat i mam takie ladne proste i tylko koncowki spalone

Gość masło.maślane
o jak ja bym chciala rozstac sie z tym zelastwem... to chyba na prawde wrecz uzaleznmia :D co prawda nie proostuje po kazdym myciu no ale jednak raz na 6- 10 dni MUSZE... :( ale za to mam naturalny, nigdy nie farbowany swoj kolorek, wiec przynajmniej farba nie niszcze :P jak to zrobilyscie ? jak mialyscie jakas impreze / randke to co robillyscie z wlosami ? i gratuluje :D

Gość sedfedfe
jarecka- a nie masz wysuszonych włosów? ja od prostownicy miałąm wysuszone na maxa... bardziej miałam proste przed zakupieniem prostownicy niz w czasie stosowania jej:) chyba włosy sie tedy od niej uzależniły

Gość sedfedfe
ja jak wyprostowałam - efekt był okay, ale jak wyszłam na wilgotne powietrze, to wyglądałam jak strach na wróble... Na randce raz byłam w wysokim kucyku z opadającymi kosmykami( co by było romantic:D ) , a jak juz je podleczyłam to noszę rozpuszczone, są takie delikatnie falowane, ale to mi odpowiada, bo wygladaja lepiej- są nawilżone i miękkie, niż po prostowaniu takie suche, matowe, szorstkie, w ogóle sie nie błyszczały wtedy:(

sedfedfe uzywam lepszych odzywek takich z salonow fryzjerskich i tylko konsowki musze podcinan co 2 miesiace. ale wlosy mam o dziwo miekkie

Gość a jaj prostuję włosy dwa razy
w tygodniu- ale: po pierwsze używam specjalnych kosmetyków do ochrony włosa przed temp. - kupuje je od fryzjera w salonie po drugie - po każdym myciu na włosy nakladam specjalną maskę ( do włosów prostowanych prostownicą) - miniumum 15 min na głowie po trzecie - włosy prostuje na minim. temp prostownicy po 4 włosy regularnie podcinam włosy mam lśniące, jedwabiste i gładkie i z prostownicy nie zamierzam rezygnować! tym bardziej że idzie jesień, wilgoć w powietrzu i dziękuje za barana na włosach :)

Gość mfkkkkkkkkkkkkkk
ja nie używam prostownicy od 27 czerwca... na początku było strasznie tym bardziej że prostowałam przez jakieś 4 lata i to co drugi dzień czasem roiłam tydzień przerwy. Włosy miałam zniszczone. Teraz po intensywnych kuracjach moje włosy wracają do siebie. Nigdy więcej prostownicy!

Gość a jaj prostuję włosy dwa razy
proponuję dobrą odzywkę i płyn do prostowania- koszt jakieś 100 zl na miesiąc i problemu nie ma

ja wytrzymalam 3 miechy :P a teraz prostuje od czasu do czasu :P i to na 170stopni ;D grzywke na 150 :P a zawsze było na 200 ;]