Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna1234

kiedy dni plodne???????????????????

Polecane posty

Gość czarna1234

czesc kobitki mam wielka prosbe do was jakbyscie mi obliczyly kiedy ja mam dni plodne kiedy to wypada po ostaniej miesiaczce jesli mialam okres 17.sierpnia wsytsko trwa od 29 do roznie 32 dni prosze o szybka odpowiedz korego sierpnia badz wrzesnia mam plodne??? jak to liczyc?

Gość czarna1234
ale prosze niech mi ktoras kobietka obliczy bo te kalendare sa czasami zawodne moze ktoras wie ???

Gość czarna1234
wlasnie nie umie

Gość czarna1234
mam roznie od 29 do 32 wiec jak o jest?

Gość czarna1234
nie umie dlatego prosze o policzenie

radzę mierzyć temperaturę , badać szyjkę oraz śluz a napewno nie będzie problemu z wyznaczeniem dni płodnych:)

Mastodynon to jest taki lek mozesz isc do ginekologa i niech ci przepisze wtedy bedziesz miala regularne cykle moja kumpela tez tak miala i po 3 miesach bylo juz lepiej

Gość czarna1234
a jest mozliwe jesli w 6 dniu miesiaczki kochalam sie w sumie mialam 5 dni i dostalam taki sliski sluz i troszke domieszki krwi o mozglam zajsc w ciaze?

Dni płodne najlepiej jest określić na podstawie obserwacji śluzu szyjkowego, który w okresie owulacji powinien być przezroczysty, ciągliwy i, co jest bardzo ważne i łatwe w obserwacji, dawać uczucie śliskości. Pomocne w ocenie owulacji są testy owulacyjne, które można kupić w aptece.

moglas zajsc ale i nie koniecznie zrob test w dniu spodziewanej@ to ty uprawiasz sex a nie umiesz wyznaczac dni płodnych???

Gość czarna1234
niestety tak mi sie zdarzylo... ale dzieki

Gość czarna1234
ale dalej sie nie dowiedzialam czy jest mozliwa ciaza po wspolzyciu w 6 dniu miesiaczki jesli za niedlugo mialam ten sluz z domieszka krwi a na nastepny dzien znowu jakies jasne plamienia krwia?????

ile razy ci mam pisac moglas zajsc w ciąze a nie musialas poczekaj do dnia spodzewanej@ a nie panikuj za wczasu