Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mazindol

prawda jest okrutna dziewczyny bardziej zwracaja uwage na wyglad

Polecane posty

Gość mazindol

niz faceci. Widac to wszedzie. Ale to nie jest najgorsze. Najgorsze jest to ze sie do tego nie przyznaja i z uporem maniaka wciskaja ze liczy sie cos innego. ale wystarczy ze w poblizu pojawi sie mega przystojniak, wszystko co wczesniej udowadnialy traci znaczenie, wszystko rzucaja i sikaja za nim jak wroclawska fontanna na pergoli

Gość Felek Kartofelek
Co racja to racja

Gość lola1989
Puzz to gra zręcznościowa polegająca na rywalizacji z innymi graczami z całej Polski, gra toczy się o prawdziwe pieniądze, które możesz wygrać dzięki swojej zręczności!!! Wystarczy że jesteś zręczny, wygraną masz już w kieszeni!! Wejdz na http://puzz.waw.pl/?p=RcHgdVd7CZ30

Gość to nie jest prawda okrutna chy
ba ze masz wiecej kasy niz chceci czy pomyslu nad popracowaniem nad swoim wygladem :P bo do tej pory okrutna 'prawda' bylo to, ze kobiety leca na kase niz na urode, intelekt czy poczucie humoru :P

Gość kiciek554689
facet też się za piękną obejrzy i co z tego? wybierając partnera...(przynajmniej ja...ale wierzę i wiem to że nie tylko) piękna buźka nie wystarczy i uwierz że laski mając do wyboru pięknego pustaka lub wartościowego, życiowego "brzydala" wybierze tego drugiego patrzę na to jak mnie ktoś traktuje a że nie jest przystojny...trudno...liczy się wnętrze i to jakim jest człowiekiem

Gość mazindol
moim zdaniem latwiej zarobic kase niz zmienic sie w przystojniaka

Gość kizi_mizi
tak to prawda sama zwracam uwage na wyglad koles musi byc przystojny a potem sprawdzam czy jest inteligentny jesli nie jest to odpada

bo wyglądem się przyciąga a intelektem zatrzymuje. Gdzieś to na necie wyczytałem i szczerze to jest 100% racja.

bo wyglądem się przyciąga a intelektem zatrzymuje. Gdzieś to na necie wyczytałem i szczerze to jest 100% racja.

a guziuk prawda to faceci tylko leca na 'superlaski' a dziewczyny wcale nie lubia facetow typu christiano ronaldo bo to tragedia. Tzn moze niektore lubia ale niewiele... Tak naprawde dziewczyny lubia normalnych przecietnych facetow, a faceci leca na superlaski... <stopka></stopka>