Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JAK MYSLCIE?

BOL PIERSI 2 DNI PO OWULACJI -CIAZA?????

Polecane posty

Gość JAK MYSLCIE?

HEJ JUZ 2 DNI PO OWULACJI BOLA MNIE I (SWEDZA DODATKOWO BRODAWKI )PIERSI. SA TKLIWE, NIGDY TAK NIE MIALAM DOPIERO PRZED OKRESEM MIALAM TAKIE DOLEGLIWOSCI. OWULKE WIEM ZE BYLA BO BYLAM NA USG. CZY TO MOZLIWE ZE TO OBJAWY CIAZY? TAK SZYBKO?

Gość na 100 %
gratulacje :-

Gość Ty jestes od niego
pewnie ze tak:) gratulujemy!:D

Gość JAK MYSLCIE?
ALE TAK SZYBKO? PEWNIE NIE ZDAZYLO NAWET SIE ZAGNIEZDZIC?;)

Gość Ty jestes od niego
to na cholere zakladasz takie durne tematy... jak wiesz ze to byloby za szybko?? Ty chcesz ze nas debilow zrobic czy z siebie idiotke?

Gość JAK MYSLCIE?
SKORO WIESZ ZE TO GLUPI TEMAT BO WIESZ ZE TO ZA WCZESNIE TO DLACZEGO ODPOWIADASZ ZE TAK?? NIE WIEM , DLATEGO PYTAM, TEORIA TO JEDNO A PRAKTYKA TO DRUGIE, PYTANIE JEST DO KOBIET , KTORE WIEDZA TAKIE RZECZY BO MOZE SAME TAK MIALY.

Gość rererer
nawet jesli zaciazylas to 2 dni po napewno bys nie miala zadnych objawow!!!OMG!!porazka:/

Wydaje mi się, że już dzisiaj założyłaś podobny temat... Przybliż trochę, bo nie wszystko rozumiem... Byłaś na USG i widać było jajeczka, tak? I za dwa dni zaczęły Cię boleć piersi, tak? A kiedy współżyłaś?

Gość JAK MYSLCIE?
ZALOZYLAM TEN TEMAT DOPIERO TERAZ. NA USG LEKARZ POWIEDZIAL ZE PECHERZYK DOMINUJACY POWINEN LADA MOMENT PEKNAC , WIEC TRZEBA DZIALAC. DWA DNI TEMU CZULAM BOL PODBRZUSZA I JAJNIK, WIEC DZIALALISMY:) A OD DZISIAJ BOLA MNIE PIERSI I SWEDZA BRODAWKI, SA TKLIWE. WIEM ZE DO ZAGNIEZDZENIA SIE POTRZEBA CZASU AE ZASTANAWIAM SIE CZY TAKI BOL PIERSI MOZE WSKAZYWAC NA TO ZE COS SIE DZIEJE:)

Nie sądzę. Ja mam czasem takie cykle, że tuż po owulacji zaczynają mnie boleć piersi. I mam tak do okresu, nie jest to przyjemne, na szczęście nie bywa często.

Gość JAK MYSLCIE?
WIEC TO PO PROSTU TAKA WARIACJA MOJEGO ORGANIZMU;) A SZKODA ... ALE DO KONCA CYLKU JESCZE PARE DNI WIEC POCZEKAM:) DZIEKUJE MUSZTARDA:)

Ja w ten sposob poznaje, ze owulacja minela i ze bedzie okres, bola mnie strasznie do konca cyklu, a nie daj Boze zeby mnie ktos dotknal albo moje dziecko jak mnie przypadkiem uderzy to masakra, mam tak odkad urodzilam synka, co cykl. Moze nie takiej odpowiedzi oczekiwalas ale pisze jak jest u mnie. Powodzenia zycze:)

Ja w ten sposob poznaje, ze owulacja minela i ze bedzie okres, bola mnie strasznie do konca cyklu, a nie daj Boze zeby mnie ktos dotknal albo moje dziecko jak mnie przypadkiem uderzy to masakra, mam tak odkad urodzilam synka, co cykl. Moze nie takiej odpowiedzi oczekiwalas ale pisze jak jest u mnie. Powodzenia zycze:)

Gość JAK MYSLCIE?
DZIEKUJE ISKIERKA:)