Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zostawilem te suke

Moja byla w wieku 18 lat usunela ciaze!!!

Polecane posty

Gość zostawilem te suke

Wyznala mi to, powiedziala ze to bylo najlepsze rozwiazanie, a obok byli jeszcze jej rodzice ktorzy sami jej zalatwili zabieg. Zjechalem i ta wywloke, jak i jej rodzicow od mordercow, matko jak ja moglem byc z kims takim:(

Gość a gdyby miala dziecko to bys
pewnie powiedzial ze przechodzone i dzieciate samotne to szmaty, tak? :O hipokryzja 😴

Gość zostawilem te suke
To zalezy od sytuacji czy szmaty czy nie. Ale usuniecie ciazy to juz jest morderstwo, zabojstwo niewinnego czlowieka i takie kobiety trzeba tepic. Jej wytlumaczenie bylo takie ze byla za mloda, ze chlopak ja zostawil a to nie jest zadne usprawiedliwienie. Jeszcze zamiast sie uzalac, prosic o wybaczenie to mowi ze nie zaluje.

Gość a gdyby miala dziecko to bys
a co ma zalowac? to jej sumienie. i kogo prosic o wybaczenie, ciebie niby? :O palant 😴

Gość zostawilem te suke
Takie kobiety powinny byc przesladowane przez spoleczenstwo, gnebione i upokarzane na kazdym kroku. Gdybym zabil cie tez bys powiedziala ze nie czego zalowac?

Gość anonimowooo
no z jednej strony dobrze zrobiles...bo co jakby zaszla w ciaze z toba i by stwierdzila ze to jeszcze nie czas i by usunela twoje dziecko...? no ale z drugiej strony kazdy w zyciu popelnia bledy i nalezy wybaczac...ale skoro mowisz ze ona nie zaluje...bo gdyby zalowala to nie uwazam ze to by powinien bvyc powod zakonczenia zwiazku...mimo ze sama nigdy w zyciu bym nie usunuela...tez jestem teraz w ciazy...caly swiat zawalil mi sie..stanal do gory nogami...balam sie, chlopak kazal usunac...nie zhgodzilam sie...i on do teraz mnie przeprasza za to co mowil...bo teraz z radoscia czekamy na nasze malenstwo

Gość takie tam duperele
A ojciec dziecka, który dał nogę nie jest przypadkiem współwinny albo i najbardziej winny zaistniałej sytuacji? Dlaczego zawsze potępia się kobiety w takiej sytuacji? A co, same sobie te dzieci zrobiły? A ty jesteś zwykła świnia, skoro tak się wobec niej zachowujesz!

Gość I ja tez usunelam
i co mi zrobisz ;) Dodam, ze ojciec dziecka byl przy mnie w czasie zabiegu ;) Och te cholerne samce, tylko by wkladali ale szybko spierdalaja od odpowiedzialnosci ;)

hrabianka75 - każda kobieta kiedyś się skrobała?:o Każda każdziutka? Dziewczyno, zastanów się, zanim chlapniesz, bo się kompromitujesz :o

Gość w łeb się puknij idiototto
wielkich obrońców życia w cudzysłowie, którrzy potępiają to co żyje mówiąc o potrzebach nieżyjącego.

Gość byczekkkkkkkkkkk
wiec najpierw ją zaciązoną zostawiasz a potem wyzywasz od suk ze usuneła? czysta hipokryzja...

Gość baluuuuuu
hmm to wszystko zalezy od sytuacji , kiedys spotykałam sie z takim facetm co tez jak on miał 23 a jego laska 18 to w ten sposób rozwiązali problem , bo " no co nie mozna juz na imprezy chodzić , na pieluchy miałem zapierdlac?" dodam ze nie był jakiś ubogi mieszkał tylko z matką , wiec mogli zamieszkac u niego on juz pracował i normalnie zarabiał. Przez następne lata dalej imprezowali dziewczyna siu bzdziu w głowie , a teraz ona wyszła za mąz za bogatego faceta , w kosciel o malo pazurami Mtace Boskiej oczu nie wykoli tak sie do ołtarza pcha . Czysta hipokryzja

ludzie wy jestescie pojE***i !!gdzie wy macie rozum kretyni?? szkoda tylko ze was wszystkich matki nie pousuwaly!! a pozniej bedziecie plakac ze w ciaze nie mozecie zajsc a takie macie porabane podejscie!! zgadzam sie z autorem!! debilka z tej panny jak i calej obecnej tu holoty!