Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pani bum bum

sukienka

Polecane posty

Gość drobny mak
mnie sie nie podoba...

mi się nie podoba, ale to Ty masz się w niej dobrze czuć, i na wesele pasuje czemu nie :)

Gość Delicja00
Nie taka zła, całkiem ok.

wygląda jak satynowy szlafrok ;) mi sie nie podoba. Jesli to Ty to moze lepiej, żeby Ci talie bardziej podkreślało;)

no myślę, że fioletowa kopertowa torebka będzie dobra :) ale nalepiej jednak wszystko na żywo zobaczyć, wtedy widać czy pasuje czy nie

wlasnie kopertowke chce i jakis zakiecik z rekawem 3/4 a co do talii to kokarda z tylu jest po prostu slabo scisnnieta bo to tak na szybko :)

to chociaż tyle :) widzę, że jesteś brunetką, a do szarości tez pieknie wyglądają czerwone dodatki, szpilki, torebka i bolerko czy tam żakiecik ;) jeszcze jak jesteś brunetką to w ogóle ładnie :) <stopka></stopka>

Sukieneczka sliczna fakt ze za blada troszke,ale dodatki w odcieniu untensywnego różu np buciki i cos na ręke oraz np.włoski lub jesli róz nie jest lubianym kolorkiem to super się beda komponować odcienie rudości buciki,torebeczka pod rączkę...kwestia pokombinowania!

dzieki! ona jest w takim kolorze zalamany bez, trudno to okreslic nawet tutaj wyglada na szary, ale wlasnie stawiam na mocne dodatki :) nie lubie tych sukni balowych, chcialam wygladac skromnie, wiec taka wybralam. tez myslalam o mocnym rozu :) Dzieki za pomoc