Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomarańczka29

Gdzie do SPA na 30-ste urodziny?

Polecane posty

Gość Pomarańczka29

Witam ;) Niecałe 2 miesiące temu urodziłam córeczkę, a że nie karmię już piersią postanowiłam zabrać się za siebie (173cm, 77kg i 29lat) - chce powitać trzydziestkę z super ciałem :D Mam sporo czasu bo do kwietnia przyszłego roku... na weekend majowy razem z przyjaciółką chcemy zrobić sobie prezent- wybrać się do SPA na kilka dni, nie ważne gdzie, choć uwielbiam Trójmiasto (jestem z Wawy)- możecie coś doradzić? gdzie? jakie zabiegi? Od wczoraj jestem na diecie kopenhaskiej (na szczęście razem z mężem)- postanowiłam zacząć od mocnego uderzenia. Z ćwiczeń: po 100 brzuszków rano i wieczorem, codzienne 4-5km spacery z wózkiem i jeśli uda się to odpowiednio zorganizować chciałabym wyjść 2 x w tyg na siłownie. Poza tym zamówiłam kaps na walkę z cellulitem inneov. Na to paskudztwo chciałabym wykonać też jakieś zabiegi w gabinecie kosmetycznym- co jest najbardziej skuteczne wg was?

Wiem, że już trochę czasu minęło od tego wpisu i zastanawiam się czy już wszystko to co zastosowałaś pomogło ;) Czy miałaś tyle wytrwałości. Pytałaś o spa i mogłabym coś zasugerować ;) Na przykład wczasy odchudzające w primavera spa w jastrzębiej górze. Mają tema różne pakiety związane z odchudzaniem - połączenie diety, ruchu i zabiegów :)

bardzo ciekawym miejscem i godnym poleceniem Spa jest Primavera spa w Jastrzębiej Górze, mają bardzo ciekawe zabiegi, w ofercie także wczasy odchudzające, także każdy znajdzie cos dla siebie, na pewno będziesz zadowolona

Gość CZARNA K.
Proponuje Krynicę Górską i spa Dr. Ireny Eris, Bardzo Mila i wykwalifikowana obsługa. Do tego Świerze Górskie powietrze. Naprawde polecam. Jak juz Zdecydujesz daj znać gdzie pojedziesz :D Pozdrawiam

Gość heeeehhhhe
Malwinka, a myślisz, że tackich spamerów to obchodzi? :D

Gość CZARNA K.
Dziewczyny Taka zakrecona jestem, ze nie zwrócilam uwagi na date. Wiec Prosze bez nerwów, najlepszemu spamerowi sie zdaża..

Gość klisze
Ja bym wybrała na Twoim miejscu Głęboczka, który znajduje się na pojezierzu brodnickim. Niesamowicie klimatyczne miejsce i mają tam ciekawe zabiegi winne, czy kąpiele w łaźniach brodnickich. Myślę, że jeśli chodzi o bardziej konkretne zabiegi to lepiej jest się doradzić specjalisty, który dobierze jej pod Twój organizm oraz dietę :)

Gość yonelle spa
Do lata pozostało kilka dni. Mamy sprawdzony sposób na szybkie zgubienie 2-3 cm w obwodzie podczas jednego zabiegu: MED2 CONTOUR - http://yonelle.pl/salonmedispa/oferta/nowosci -i-promocje/nowosci/article/521-med2-contour/ Od roku zrobiliśmy ponad 600 zabiegów. Posiadamy bogatą dokumentację fotograficzną do wglądu przed zabiegiem. Chętnie odpowiemy na wszelkie pytania. Piszcie na: forum@yonelle.pl i cieszcie się swoim ciałem :)

Gość akurat_nie
ta primavera wygląda super, własnie dla rodzin z dziećmi :) promują się na miejsce przyjazne maluchom, także spokojnie możesz do nich wbijać. mnie się podoba zwłaszcza bliskość plaży, bo jednak posmażyć się nad samą wodą przy upale przyjemnie :D

Gość pikodylia
Sielanka SPA & WELLNESS Hotel położony ok 60km od centrum Warszawy w prześlicznej Dolinie rzeki Pilicy. Podczas Euro 2012 stacjonowali tam piłkarze reprezentacji Chorwacji. Hotel **** z idealną ofertą Spa dla Każdej kobiety. Zabaczcie sami jaki mają tam wybór zabiegów: http://www.sielanka.pl/spa-wellness

Gość petitbonjure
Petit Spa Hotel SIelanka. Zdecydowanie najlepsze Spa na mazowszu. a do tego wypoczynek w Hotelu Sielanka. Idealne połączenie. http://www.sielanka.pl/

Gość amiskka
Wlasnie przejzalam oferte tego hotelu Sielanka. Faktycznie jest on kwestia do zastanowienia. Hotel prezentuje się imponująco i do tego bogata oferta SPA.

Gość gość
o na taką okazje to musi być coś wyjątkowego, moim zdaniem spokojnie możesz się wybrać do Dworu Oliwskiego, piękny hotel i ma bardzo bogatą ofertę spa.

Gość gość
ja bym pojechała do Good Time day spa, mają świetne zabiegi, szczególnie te wyszczuplające i pomagające się pozbyć cellulitu, ja najchętniej właśnie z takich bym skorzystała.

Gość Róża z Kairu
Ciechocinek.