Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to działa?/

ktos próbował Colonix?

Polecane posty

Gość czy to działa?/

http://www.colonix.pl/opinie_klientow.php cytuje mały fragment: Co się tyczy mojej koleżanki-nabyła Colonix na podstawie moich opowiadań. Nie chciała zajrzeć na stronę internetową Colonixu, bo powiedziała, że ma do mnie bezgraniczne zaufanie. Nie pomogły nic tłumaczenia, że w ten sposób będzie przygotowana na różnego rodzaju doznania i nie będzie zaskoczona rezultatami kuracji. Ania ma 38 lat. Dwójkę dzieci, którym musi poświęcać dużo czasu. Od ponad roku nie funkcjonowała z powodu bóli brzucha. Spędziła dużo czasu w szpitalu, ciągle mdlała. Nic nie mogła jeść. Lekarze podejrzewali endometriozę. Otrzymywała leki, po których czuła się jeszcze gorzej. W momencie zetknięcia się z Colonixem, była zupełnie zdesperowana. Całe szczęście. Po pierwszym dniu zadzwoniła przerażona, że wypłynęło jej z nosa coś długiego na 4 cm, szerokiego na 1 cm o grubości 0,5 cm , przezroczystego i całego pokrytego czułkami. Natomiast w kale znalazła coś dużego i czerwonego - też z czułkami. Przekonałam ją, że ma się nie przejmować. Była zdiagnozowana. Nie miała wrzodów, więc przyczyną było zapewne to coś czerwone, co żyje własnym życiem w naszym organizmie. Mimo tego nadal nie chciała zajrzeć do internetu. Przystała na to, że cokolwiek bedzię się dzialo, tak ma być. Spotkałyśmy się po około dwóch tygodniach. Osoba jej nie przypominała już tej szarej, skurczonej istoty. Z błyskiem w oku opowiedziała, że po 14-tu dniach stosowania preparaóow: -czuje się rewelacyjnie -ma dużo więcej energii -może wszystko jeść Jest najszczęśliwszą na świecie, że posłuchała mojej rady i przeprowadziła tę kurację. Opowiedziała, co działo się przez pierwsze 10 dni: -po wzięciu kapsułek Paranil, przez 15 minut, do czasu wzięcia błonnika czuła w jelitach straszny ból - jakby toczyła się tam walka, nie mogła się ruszać z powodu bólu kręgosłupa, miała straszne bóle głowy, bolało ją całe ciało, cuchnący pot. Po trzech tygodniach wydaliła coś w postaci zmutowanej stonki o długości siedmiu cm. To nie do pojęcia!!! Muszę przyznać, że bardzo pilnowała, żebym we właściwym czasie zamówiła następną porcje Colonixu.

Gość kubiak und komsta
kolonix się bierze na coloniach albo na wycieczkach connych lub mułowych czy osłowych!