Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rosie rhetttt

brat mojego faceta mnie nie lubi :(

Polecane posty

Gość rosie rhetttt

jestem 2 lata z facetem.Czasem jeżdzimy do jego brata na świeta itd ale zauważyłam, że brat mojego chłopaka jest dla mnie strasznie oschły, jakby udaje uprzejmość...kiedyś na nk mi napisał jakiś złośliwy komentarz cos w stylu, że mam głupie poglądy.W sumie nie gadaliśmy nigdy na jakies tematy światopoglądowe, tylko ram powiedziałam, że nie chodze do kościoła bo wierze w Boga a noie w kosciół. Nie wiem czy to jest powodem? Mój facet twierdzi, że wymyślam, że wszystko jest ok... ale ja widzę to dziwne zachowanie.Bratowa jest normalna wobec mnie.

a czemu Ci tak zalezy na tym, zeby on Cie lubil?? Nie kazdy na swiecie Cie polubi, do tych ludzi moze nalezec brat faceta.

Gość rosie rhetttt
ale wiesz, dobrze byłoby czuć się akceptowaną w rodzinie a tak to za każdym razem jak pojedziemy tam na święta to będę źle się czuła...

Gość kubiak und komsta
Zazdrosny jest, ze jesteś jego brata, a ie jego po prostu!

Takie zycie, co zrobisz. Jak Ci wyzej napisalam, nie kazdy na swiecie Cie polubi, wiec nie wiem czemu dziwisz sie, ze nie lubi Cie brat faceta. Wyluzuj :)

Gość dksjdssssssssss
nie lubi cię? to jego problem...

Gość jołmen
gosialicious heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość rosie rhetttt
wiem, że nie jestem z nim tylko z facetem ale oni mają dobry kontakt i szkoda, że mnie nie lubi.W sumie możliwe że on jest taki oschły dla innych, nie wiem.Tylko 3 razy tam byliśmy więc w sumie nie poznałam go za bardzo.