Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem nie byłam

jak najtaniej dostać się do Londynu? PORADZCIE!

Polecane posty

Gość nie wiem nie byłam

Witam proszę was o porady jak najtaniej dostać się do Londynu. Muszę jechać na weekend we wrześniu, ale jak sprawdzam ceny biletów lotniczych to jestem przerażona, w tej chwili w obie strony ponad 600 zł (brutto) już kosztują i ponoć z każdym dniem będą te ceny rosły! Myślałam o autokarze, bo ktoś mi mówił że b. tanio, ale patrzę i w 1 stronę bilet kosztuje 359 zł, więc w obie mi wychodzi podobnie niż samolot, a jeszcze nie wiem czy to faktycznie całkowita cena, czy trzeba dodatkowe za prom płacić itp... Co robić? Czekać w nadzieji, że będzie jakaś promocja? Czy kombinować inaczej? Poradzcie coś, bo nigdy nie jechałam w tamte okolice, więc kompletnie nie ogarniam tematu, a słyszałam, że ludzie bardzo tanio tam podróżują; może macie jakieś metody albo wiedzę jak NAJTANIEJ się tam dostać i jak to wygląda? wypowiadajcie się na temat podróży autokarem, samolotem itp... przyda mi się każda informacja! Pozdrawiam

Gość nie wiem nie byłam
podbijam bo ważne dla mnie :)

Gość bele de jour
a w jakich liniach sprawdzalas??

Gość nie wiem nie byłam
hej, sprawdzam najczęściej w Wizz ale ogólnie to powchodziam na wszystkie stronki linii znalezione w necie i wszędzie cholera drogo :(

Gość bele de jour
nie wiem w sumie ryan ma teraz jakas promocje lotow ale musisz sprawdic, easyjet?? A autobusu nie polecam, chyba, ze lubisz sobie posiedziec w jednej pozycji

Gość Kamil 89
najtaniej to jechac autostopem albo zabrac się Tirem jak ktoś jedzie w te strone

Gość ulalalalla
niestety jezeli masz konkretna date we wrzesniu to rzeczywiscie musialabys miec szczescie akurat trafic wtedy na tanie bilety... Ja lecac tanio do londynu tj. ok 150 zl w dwie strony najpierw znalazlam tani lot a potem dostosowywalam sobie wakacje do tego.. i tak przewaznie ludzie lataja taniej czyli raz zsporym wyprzedzeniem zamawia sie loty ( chcoiaz zdarza sie ze mozna kupic tani lot na nastepny dzien) i dwa najpierw szuka sie tanich lotow a potem dostosowuje sie do tego wakacje... zreszta kolejnym probemem jest ze z tego co zrozumialam chcesz jechac tylko na weekend? czasami znajdziesz tani lot na np. ptk a powrot tez moze byc tani ale np. za 8 dni. Pozdrawiam

Gość ulalalalla
mozesz tez szukac lotu w jedna strone osobno i powrot osobno niekoniecznie te same linie lotnicze...widze pelno tanich biletow w jedna strone do londynu...kiedy chcesz leciec dokladnie , a pomoge Ci cos znalezc? dokladna date podaj kiedy chcesz leciec a kiedy wracac...

Gość ulalalalla
i z jakiego lotniska-miasta? czasami masz tansze bilety z innych lotnisk, ale to musisz sobie wykalkulowac czyci sie oplaca dojechac

Gość nie wiem nie byłam
hej witam dzięki za odpowiedzi tak, muszę jechać na weekend, mam wyznaczoną datę, bo chodzi o jakieś wydarzenie ważne dla mnie i jakiejś osoby; obiecałam że będę i naprawdę chce być; sprawdzam na wszystkich liniach lotniczych, ryan i easyjet też no i wszędzie drogo; rozumiem, że na jakąś super promocję, która objawi mi się z dnia na dzień nie mam co liczyć? :( autostop - boje się, odpada a jechał ktoś tym autokarem?

Gość nie wiem nie byłam
ulalalalla mozesz tez szukac lotu w jedna strone osobno i powrot osobno niekoniecznie te same linie lotnicze...widze pelno tanich biletow w jedna strone do londynu...kiedy chcesz leciec dokladnie , a pomoge Ci cos znalezc? dokladna date podaj kiedy chcesz leciec a kiedy wracac... hej ula, dzięki za zainteresowanie :) chcę lecieć 10 wrzesnia i wracać 12, miasto poznań moja podróż może się przesunąć w razie czego o jeden dzień (w tę albo w drugą, czyli w razie czego mogę wyjechać 1 dzień wcześniej lub wrócić jeden później)

Gość nie wiem nie byłam
ulaula dzięki bardzo własnie też patrzę na te stronki i widzę, że w "moim" terminie jest pechowo, bo późniejszych dopiero się zaczynają tańsze loty; no nic, pechowy termin widocznie, będę kombinować co zrobić bo muszę lecieć w tym terminie dzięki za zainteresowanie

Gość ulalalalla
powodzenia :)

Gość bele de jour
tez latam z poznania i wide, ze faktycznie ceny sa teraz nieciekawe

Gość nie wiem nie byłam
no, ceny są w tej chwili bardzo zniechęcające :o

Gość za pozno zaczelas kombinowac
bilery np.w ryanair kupuje sie ajkies 6 tyg. przed wylotem..... najpoznije 3 tyg przed wylotem ja kupilam za 22 f powrotny na 7-14 wrzesnia,. z autokarami to przewaznie tak jest z w jedna strone kosztuje n.300 a w dwie 400 wiec sie popytaj

Gość autokar
w dwie strony do Londynu kosztuje 95 funtow czyli ok. 450 zl. Jechalam, sprawdzilam. Powodzenia

Gość wypatruj promocji w ryanair
czy innych liniach, ale pamietaj ze im blizej daty wylotu tym bedzie drozej. Nie pakuj sie w autokar, bo padniesz na pysk. Lot samolotem kilka godzin a autokar to kilkadziesiat. Wymeczysz sie, a ceny wcale nie sa duzo nizsze. Lepiej nawet pozyczyc od kogos brakujacej kwoty na bilet lotniczy niz tluc sie autokarem.

Gość nie wiem nie byłam
hej dzięki za wszystkie wskazówki śledzę ryanair i chyba coś wykombinuję, po prostu powrotny kupię chyba o dzień później jest tańszy o niebo od tego w niedzielę; ludzie mnie jednak straszą że mam uważać i się nie cieszyć z taniego biletu na samolot, bo i tak za przejazd z lotniska do miasta moge zapłacić nawet więcej niż za lot samolotem :o serio?

Gość czy ja dobrzwe czytam
jak place ze Stansted na Stratford 15 funtow powortny bilet autokarowy....

Gość njkn
ja pierdole, jestes taka nieporadna, ze nie potrafisz sama sprawdzic ile kosztuje przejazd? Na stronie lotniska bedziesz miala dokladne info:O

sluchaj do londynu dostaniesz sie z przesiadka dosc tanio tak mysle wizzairem do luton a pozniej pociagiem do londynu ^^ 65 zlotych bilet w jedna strone da rade znalezc zalezy jak szybko chcesz sie tam dostac

Poszukj w gazetach czxesto sa ogloszenia ze ktos jedzie do uk albo do polski i zabierze autem. kuknij na ogloszenia tez na londynek.net . a moze faktycznie busem bylo tez tanio.

Gość Bum szakalaka Oo!
ludzie ten topik jest za SIERPNIA!!!!!!

Gość karel5
Ja polecam zajrzeć na - tanieloty.com.pl - na stronie znajdziecie aktualne promocje i najtańsze wyloty do danego miejsca w kraju i na świecie. Zawsze, gdy planuję wylot odwiedzam tą internetową stronkę i szukam aktualnie najtańszych opcji :)

ja bym poczekał i obserwował ceny. Myślę że za 80 funi powinnaś kupić bilety w dwie strony. Kiedyś jak obserwowałem ceny biletów to było tak ze jak było daleko do odlotu to była cena na stalym poziomie potem potaniało, ale nie wiem jak teraz jest

Gość moze wolontariat
Na co ma czekac? Juz poleciała prawie 3 lata temu. Bóg jeden wie gdzie jest dzisiaj...

Gość Numerologia Andrzeju
No to zaczynamy odliczanie :D 1 ...