Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CIEKAWA SWIATAAAA

jAK WYGLĄDA CIAŁO PO CIĄZY

Polecane posty

Gość CIEKAWA SWIATAAAA

I JAK POZBYC SIE EWENTUALNYCH MANKAMENTÓW, ILE TYJE SIE W CZASIE CIEZY I ILE POŹNIEJ ŁATWO ZRZUCIC

Gość idealna pani domu 44 lat
wyglada strasznie

Gość biała kredowa farba
jak? bosko :)

Gość CIEKAWA SWIATAAAA
JAK TO?

Gość olgunia z torunia
worek na brzuchu czyli rozciągnieta skora zostanie juz na zawsze, chocbys nie wiem ile schudła, poza tym rozstępy, miękkie i obwisłe piersi, czesto i plamy na twarzy... tak wyglada 80% kobiet po ciazy, 20% to wyjątki, albo które stać na operacje plastyczne :D

Gość desperratkaaaa
boze, naprawde..???

z tym brzuchem i rozsepami to prawda wiem bo sama niedawno urodzilam aa z tymi plamami ? ja zadnych nie mam

Gość nie przesadzajmy
po ciąży wyglądałam paskudnie, worek na brzuchu, tak jak piszesz. zapalenie tzytzków, zastoje pokarmu itd, ale dość szybko wróciłam do formy. wystarczy dbać o siebie w czasie ciąży (kremy, masaże, nie obżeranie się za dwoje) i po także.

Gość hahahahahaha, nie mam żadnych
rozstępów, a brzuch jak był płaski przed ciążą, tak i po niej :D...ale fakt, zawsze był wyćwiczony 🖐️))

Gość cialo po ciazy
u mnie w sumie nie jest tak zle.Skora na brzuchu jest rozciagnieta,ale za to bez rozstepow.Biust urosl o 2 rozmiary,z czego sie oczywiscie ciesze,i nawet nie jest jakos specjalnie obwisly.Ciagle walcze z 5 nadprogramowymi kilogramami,na szczescie rozmiar ubran nosze ciagle ten sam,czyli 38. Mam kolezanke,ktora po ciazy wyglada identycznie,jak przed:plaski brzuch,zero kilogramow na plus itd.U kazdej kobiety wyglad po ciazy to sprawa indywidualna.Duza wage maja tutaj tez geny.Tyle.

Haha, o kurcze! :D Więc to takie kobity tutaj siedzą. ;) Moja mama ma 44 lata, nie ma absolutnie żadnej skóry na brzuchu, ani śladu rozstępów, ładne piersi, wysoko położone oczywiście. Urodziła mnie mając 28 lat, a jakoś nic się z jej ciałem nie stało. ;) W ciąży nie przytyła, nigdy nie była gruba, a znajomi nie wierzą, gdy mówię im ile ma lat. ;)

olgunia z torunia...PIERMANDOLI TOTALNE BZDURY.........jaki worek ośle jeden......,,,,,MI PO ROKU CZASU ZNIKNALA W ZUPEŁNOŚCI..............PŁASKI I JĘDDRNY MAM......chyba ze ty jestes zapuszczona i nic ze soba nie robisz............

Gość sylvina
Ja w ciąży stosowałam mustellę na rozstępy i mam tylko na biodrach, ale płytki. Przytyłam 20 kg, ale dziecko było duże. W sumie dochodzenie do siebie zajęło mi rok, brzuch mam normalny, ujędrniłam go A6w, nie jest już tak napięty, ale miałam ogromny brzuch w ciąży, więc co się dziwić. Mam 168 cm i ważę latem 58, zimą do 62 czasami. Karmiłam długo, więc moje piersi są w opłakanym stanie, są duże, ale mogę się pociągnąć za skórę. Kremy nie pomagają, jedynie zimne prysznice. Ale nie przejmuję się tym i na pewno nie będę robiła operacji.

Gość lela9898
ja w czasie ciazy przytylam 7kg chociaz przez pierwsze 3mies schudlam ok 4kg, dzien przed porodem wazylam 70kg po urodzeniu ok pol roku wazylam 59kg a jak wrocilam do pracy to strasznie schudlam i teraz waze tylko 50kg a przed ciaza moja normalna waga to bylo 65kg, rozstepy mam jedynie na piersiach zadnego "worka " na brzuchu nie mam -nic nie zostalo najbardziej ubolewam nad piersiami bo mam teraz mniejsze niz przed ciaza wczesniej mialam ok95cm w biuscie a teraz o 10cm mniej :(

mam 27 lat urodziłam 3 mies temu 2 dziecko, wczoraj spotkałam przyjaciółkę z czasów podstawówki z którą nie widziałam się jakieś 5lat i powiedziała że wyglądam zjawiskowo 10lat młodziej,że macierzyństwo mi służy.ona też by tak chciała wyglądać po ciąży jak ja. też się bałam że po ciąży to jakiś koszmar ze mnie zostanie, byłam foto modelką gdy miałam 19lat, ale teraz zdecydowanie lepiej się czuję we własnej skórze . brzuch znika, piersi mam na swoim miejscu , mam jeszcze parę kilo więcej, ale to kwestia czasu,trochę ćwiczeń,faceci się za mną oglądają, mąż jest we mnie zakochany po uszy więc nie nie narzekam . to bardzo indywidualna sprawa co się w tobie zmieni, jeśli masz zadbane wysportowane ciało , nawet nie zauważysz różnicy.

Gość Iluzjonista z Wiednia
jak Hiroszima po wybuchu bomby atomowej :classic_cool: 🖐️