Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EssekOsessek

Problemy z pamięcią oraz koncentracją

Polecane posty

Witam drogich forumowiczów, od jakiegoś czasu borykam się z problemem braku koncentracji oraz zaburzeniami pamięci krótkotrwałej. Często przy wykonywaniu jednej czynności rozprasza mnie tzw. tło np. czyjeś rozmowy bądź długotrwałe odgłosy sprzętów/maszyn typu poruszające się po jezdni samochody. Zwykle wtedy bardzo szybko się frustruje. Na rynku są dostępne wszelkiego rodzaju rozwiązania farmaceutyczne, które zapewniają mnie o rozwiązaniu moich w/w problemów. Jednakże zanim na dobre zacznę się, z barku laku, faszerować tymi wszystkimi "skutecznymi" preparatami, chciałabym zasięgnąć Waszej opinii oraz porady. Może znacie jakieś dobre, domowe bądź nie, sposoby na poradzenie sobie z moimi "brakami"? Z góry dziękuję za wszelkie sensowne komentarze :) Pozdrawiam.

Jest niemal pewne że to przez zatrucie:P.Plomby z rtęcią albo świństwa z żarcia:P.Czasami też problem z trującymi pigułami stworzonymi tylko po to aby na nich zarabiać:P.

Max Zander vel Klaun ...Czasami mam wrażenie, że posiadasz spis swoich "ripost" w wordzie (bądź innym arkuszu) i walisz kopiuj wklej, kopiuj wklej...bo taki komentarz z Twojej strony już widziałam, więc słabiutko...

Mój drogi, wystarczą mi informacje, jakie zamieściłeś w swojej stopce... Dla Twojej wiadomości - wstrzykuje sobie rtęci, nie mam z nią też do czynienia na co dzień (przynajmniej nic mi na ten tema nie wiadomo)

Gość mi to wygląda na stress
badz początki nerwicy czy dużo się stresujesz? wysypiasz się? jeśli dopada Cie takie rozdrażenie zrób kilka minut przerwy, zaparz sobie melise,usiądz wygodnie, zrób kilka głębokich i gdzy sie zrelaksujesz dalej do pracy.

"ss4 11:40 [zgłoś do usunięcia] EssekOsessek Mój drogi, wystarczą mi informacje, jakie zamieściłeś w swojej stopce... Dla Twojej wiadomości - wstrzykuje sobie rtęci, nie mam z nią też do czynienia na co dzień (przynajmniej nic mi na ten tema nie wiadomo) http://www.voila.pl/423/a9euc/?1 Zdziwieni ? I tak ma być " Więc po co zadajesz jeszcze pytania:P?Poza tym co wymieniłem moga być jeszcze niektóre niedobory ale zwykle to jest mniej groźne:classic_cool:.

Gość radaaaaaaaaaaa
1)terapia Gersona dla oczyszczenia organizmu, w tym mózgu, z toksyn 2) tylko na noc tabletki z magnezem 3. znajdź w necie t. STRES, i zastosuj się do wskazówek. Znajdziesz go pod hasłem: vademecum zdrowia- jak żyć żeby żyć. Powodzenia. 🖐️ Tu masz parę linków: Notabene, nie ma leków/sposobów cud na zdrowie i urodę, zatem jedyną radą, to realizacja 5. punktów : 1.prawidłowe odżywianie, postudiuj dokładnie t. „Chudnij bez wyrzeczeń, „Zasady dietetyczne, W walce z chorobą i w profilaktyce należy wzmocnić organizm prawidłowym odżywianiem - najlepiej dietą surową warzywno-owocową http://www.wellness.pijnazdrowie.pl/artykuly /jedzenie_ma_znaczenie/ 2.wysiłek fizyczny-rekreacyjny na poziomie potu i sauna sucha raz/tydz 3.higiena w pełnym tego słowa znaczeniu 4.pozytywne nastawienie psychiczne, w tym trening autogenny wg Mironskiego, szczegółowo postudiuj temat z www pn.STRES 5. systematyczne oczyszczanie organizmu z toksyn, tu masz link do filmu http://video.google.com/videoplay?docid=6169050139483021263

radaaaaaaaaaaa, serdecznie dziękuję za obszerne informacje na ten temat :) Poczytam, poczytam...może faktycznie to wszystko się dzieje na tle nerwowym?