Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ja mam zrobic teraz!?!?!?!

snia mi sie moi byli

Polecane posty

Jestem z mezem ponad 2 lata i bardzo czesto snia mi sie inni, moi byli i nie tylko. Najczesciej sni mi sie taki jeden z korym bylam toz przed tym jak sie zwiazalam z moim mezem. Kocham mojego slubnego i chce z nim byc do konca, wkurzaja mnie te durne sny bo czuje sie nie wporzadku. Te sny opieraja sie glownie na jakichs durnych wyglupach, ktore przechodza w calowanie ale do niczego wiecej nie dochodzi. Dzis np snil mi sie moj kolega z pracy, gdzie po durnych wyglupach jakos stalismy objeci i zapytal czy moze mnie pocalowac. Powiedzialam ze nie bo mam meza! Moze mam durny problem ale naprawde wkurza mnie to. Dlaczego niemoge iec takich snow o mezu, ktore rozbudzaja takie pierwsze emocje i motylki w brzuchu. Czesto tez sie snia tacy co w rzeczywistosci wogole mi sie nie podobaja i w zyciu bym sie z nimi nie calowala a co dopiero cos wiecej. pewnie powiecie ze durna jestem, ale co to oznacza, co mam z tym zrobic??? Machnac reka, nie zwracac uwagi?? Dodam ze nie mam zadnego kontaktu z moimi bylymi i niektozy zwlaszcza ten o ktorym snie najwiecej to dla mnie skonczony dupek. pomozcie!

Gość Yach
A mi moje byłe, to już obsesja

no dokladnie, wkurza mnie to. DLACZEGO NIE MOGE MIEC TAKICH SNOW O MEZU! Co mam zrobic