Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eric Cartman

OŻ KURDE, ALE PODPAŁAM W ROBOCIE WŁAŚNIE

Polecane posty

Siedzę sobie i oglądam jakieś głupoty w sieci bo się nudzę. I czytam artykuł jakiegoś dzieciaka na temat ras obcych ilustrowany. I tu naraz prezes za mną: 'no bardzo ciekawymi rzeczami się pani zajmuje' :O:O:O Nie wiem jak on długo tam stał. Dzięki bogu nie oglądałam kafe.

Gość kika67890
hahaha zdarza sie :P lepiej do roboty bo jak Cie zlapie drugi raz to lipa bedzie :D aa a jak ten Twoj wspollokator co pisalas kiedys?:) znalazl sie?

nooo znalazł się, poszedł na jakiś koncert czy coś, nawet mu nie mówiłam że się martwiłam żeby nie wyjśc na jakąś wariatkę :D Czasem nie niepotrzebnie schizuję.

Gość kika67890
hehehe to ładnie sie zabawił :D

Gość dalas linka do jakiegos filmik
u dla myrka, ja po boku sprawdzalam po kolei inne i trafilam na adres takiego bloga http://pudding.paran.com/main.php?reDirectId=detail/detailView&boxid=babyangel05&article_no=2427131&pno=141 zdejcia te wstecz sa BOSKIE!!! oczywiscie nie wszystkie, ale niektore... taka mysl mi przyszla do glowy, ze jestesmy zalewani jakimis słitaśnymi chujowymi jakościowo zdjęciami, i tak czlowiek przesiąka tym ze traci poczucie smaku, a tam te fotki niektore sa piekne, kurcze...