Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Błękitne niebo dziś..

Karmelowa torba Atmosphere

Polecane posty

Gość Błękitne niebo dziś..

Dziewczyny co sądzicie o tych torebkach? ( jest duża, mieszcząca A4) Do czego pasują, co z nimi łączyć, dobierać buty jakoś kolorystycznie itp? Posiada ktoś może lub widział "na żywo"? :)

Gość mariette
za duża..kolor taki sobie, jak dla mnie:) ale jak chodziłam na studia to duza musiała byc, aby notatki zmiescic:) a ja kupiłam beżowe buty....:O :)

Gość iwka 78
a czy jest ona nieprzemakalna?????????czy na deszczowe dni mi nie przesiąknie???

Ja lubię duże torebki. Są bardzo praktyczne mogę tam wrzucić wszystko czego potrzebuje. Obowiązkowo książka i inne gadżety więc w małych się nie mieszczę. Dodatkowo gdy po pracy robię małe zakupy (coś słodkiego, jogurt, sok, woda) nie muszę dźwigać foliowej torby w ręce tylko wrzucam wszystko do torebki. na co dzień nosze tylko duże torby. buty: czarne, ciepłe brązy np. czekoladowe, miodowe, ciemna cegła, kremowe, białe, złote, ciemna nasycona zieleń - szmaragdowy. Fajnie będą wyglądać buty z karmelowymi( inny podobny odcienie brązu także będzie dobry),złotymi lub kremowymi. klamrami, guzikami, wstawkami. Cena całkiem w porządku. Z wyglądu jest w porządku może nie idealna ale całkiem znośna i uniwersalna.

Gość czekoladaaaa123
Też się właśnie zastanawiam nad zakupem tej torebki, tylko obawiam się czy nie będzie trochę za duża:/ Z podanych wymiarów wydaje się spora, ale jak widziałam u kilku dziewczyn to miała normalne "gabaryty", no i jest pewność, że wszystko się zmieści ;) Są one coraz popularniejsze, a karmelowy to hit jesieni :)

Gość kwiecista sukienka
świetna jest też się nad nią zastanawiam :)

Gość a jak z jakością primarka?
?