Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pacolinka

Zgaga atakuje-POMOCY!

Polecane posty

hej, potrzebuje pomocy:( w niedziele mialam rodzinna impreze, zjadlam prawie wszystko, co było na stole, pomieszalam wiele konfiguracji smakowych i dzisiaj umieramzgaga. Nigdy nie mialam kłopotów ze zgaga i zupełnie nie znam sposobow na poradzenie sobie z dolegliwością jeśli znacie leki, które moglyby mi pomoc, będę wdzieczna

Gość michaśka9
A w ogole brałas już cos ? Spróbuj napić sie miety...Taki popularny srodek na zgage to ranigast ,wiec może pownnaś właśnie wziąc ta tabletke.

jest od cholery domowych sposbów- zjedzenia jabłka, wypicie odrobiny sody rozpuszcoznej w wodzie, zjedzenie pasty do zebów w ilości ziarnka grochu

oczywwiscie,ze mleko na zgage.zgaga to nakwasnosc sokow zoladkowych,a mleko jest zasadowe.tak samo migdaly. co do jablka to sie nie zgodze,ze pomaga

niby tak, ale mleko dla osoby z problemami żoładkowymi to zabójstwo.wiem co mówie bokiedyś ciezko zachorowałam na żoładek. po mleku mnie skręcało irobiłam sie zielona. a ze zgagą bujałam się ze 2 lata...

ooo,to w takim razie nastepnym razem sprobuje to z pasta do zebow,bo jeszcze o tym nie slyszalam.mi zawsze migdaly przynosza ulge

Gość bartass
wiem, co to znaczy...bardzo nieprzyjemne pieczenie! Mnie zawsze pomaga bardzo mocna, gorzka herbata, słyszałam tez o zuciu skorki od chleba

Gość Monar
Na zgagę biorę ranigast. szybko działa i przez dłuższy czas jest spokój ze zgagą.