Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaniepokojony_men

Jak poznac, że dziewczyna jest prostytutką?

Polecane posty

Gość Zaniepokojony_men

Ostatnio poznałem ładna dziewczynę, 25 letnią. Swietnie mi się uprawia z nią seks. Ale jest pewne ale. Jest bardzo "profesjonalna" w tym co robi i ma w dodatku dziwne krosty na pośladkach i obok warg sromowych, ma jeszcze tatuaż na plecach, w okolicach bioder. Zbyt czesto sie nie spotykamy, bo mieszkamy daleko od siebie. ale boję się zeby nie okazala się prostytutką, która się zakochała we mnie przypadkiem, a ja gdybym sie o tym dowiedzial, pewnie bym wskoczył do wanny z domestosem. Dziewczymy, ratujcie, jak to można sprawdzić? Czy coś więcej można wyczytać oglądając jej cialo?

Gość debillllllo
1/10

Gość Pyton Wielki
Wybadaj czy jak mieszka, sama czy ze starymi, z koleżanką itp. Sprawdź czy ma stałą pracę na 8h, choć to nie daje pewności. Krosty o niczym nie świadczą.

Gość ;kdlfgdf;
Tak. Prostytutki mają wytatuowane dwa zielone iksy (XX) pod lewą pachą. Sprawdź, jak ma, to na bank się puszcza za kasę.

dziwne by było żeby kobieta 25 lat nie potrafiła się kochać z facetem Te krostki o niczym nie świadczą a raczej o podrażnieniu podczas golenia cipki czy odparzeniach po długim siedzeniu przy biurku a wiesz jakie były upały

noo co ty, nigdy sie tego nie dowiesz,ale mozesz sie pokapowac, skad ma pieniadze, na zycie jak ma ich za duzo, to juz podpada, a jak ma ich malo to zawsze mozesz przypuszczac, ze puszcza sie profesjonalnie za darmo, hee chyba jestes mlody i glupi nie ma na to sposobu, a to ze ejst cool to sie ciesz niejeden by ci zazdroscil,,,hihi a tak serio to mozesz ja sprawdzis , niech jakis twoj kolega na jej numer tel zadzwoni, i powie jej ze ostatni raz tak super wam bylo, i ze chce jeszcze raz za ta sama cene,, jak sie zgodzi to oznacza ze trafiles, a moze ma tylko ten numer telefonu dla prywatnych panow, a nie dla klijentow, masz glowe to kombinuj..moze cos wymyslisz

Gość gość
Po przerwie między zębami.

Gość Dorosły facet
Szczeniak jesteś i nie zasługujesz na fajną laskę. Idź lepiej do mamusi do łóżka.

Gość H8menow
Nie żebym był ostry dewiant ale looknol bym jak się kompiesz w wybielaczu heh

Gość gość
Prostytutka nie zakochuje się

Gość gość
jak ma krosty to na pewno prostitute:))))) po tym sie poznaje:))))