Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martuśka82

Co zamiast bukietów ŚLUBNYCH

Polecane posty

Gość Martuśka82

Moja koleżanka zażyczyła sobie, że zamiast kwiatków woli dostawać kredki i oddać je do domu dziecka. Słyszałam że inni robią tak, że wolą dostawać KUPONY LOTTO, jeszcze inni zbierają suchą karmę i oddają ją do schroniska. A wy? macie jakieś pomysły jak lepiej wykorzystać kasę z bukietów? Mam wesele niedługo i zaczęłam się tak właśnie zastanawiać

Gość helelelee
miś

Gość tojatojatojatoaj
ja mialam miski ktore poszly do dzieci niepelnosprawnych.....

Gość Martuśka82
wyzbieram chyba wszystkie bobki z podwórka, które zrobiły moje kozy

Jedna kumpela zazyczyla sobie wino. Ale zwykle i tak kazdy procz tego wina przynosil kwiaty. Druga z kolei chciala pluszaki i z tego co mi wiadomo oddala to z mezem do domow dziecka.

My tez tak zrobilismy.Na zaproszeniach napisalismy,ze zamiast kwiatow prosze kupować słodycze,ktore zostana przekazane dla dzieci z domu dziecka.Taki bukiet kosztuje ok.50zł weselny,wiec niezła paka jest.Dzieci były szczęśliwe

Gość Martuśka82
jako nałogowa palaczka chętnie przyjmę wszystkie kiepy, jakie przyniesiecie. warunek jest jeden, aby zostało ok. 1cm do wyjarania lub dało się jeszcze coś wykruszyć...

Gość Martuśka82
Dzięki :)

Gość jdjsllojnbhhh
dla mnie najlepszy jest totek dla gości jest taniej i mało miejsca zajmuje byłam na weselu gdzie goście dostawali przybory szkolne i karmę nie podoba mi się jak goście siedzą w kościele z worem karmy:) a żeby dać komuś przybory szkolne to też nie jest wcale tak łatwo wola kasę:o

Ja ostatnio kupiłam piękny album ślubny na zdjęcia. Młodzi byli zachwyceni, tym bardziej, że nie mieli profesjonalnej sesji w studio tylko wynajęli fotografa na slub.