Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dgsdrgfsgf

PÓJŚĆ NA WESELE CZY NIE?

Polecane posty

Gość dgsdrgfsgf

witam, przez cala srednia szkole trzymalam sie z 3 dziewczynami i ja bylam 4. Jedna z nas wychodzi za maz w najblizsza sobote. Robila wieczor panienski w miniona sobote i zaprosila te 2 dziewczyny a o mnie "chyba" zapomniala. Malo tego te 2 dziewczyny zaprosila z osoba towarzyszaca, a mnie "bez". Po prostu zaprosila mnie a za pol godzin y dzowni i mowi "Sluchaj zapomnialam dopisac na zaproszeniu osoby towarzyszace. To wez sobie dopisz" ;/ i nie wiem czy w takiej sytuacji powinnam sie pokazywac na tym weselu. Dodam, że moim chlopakiem jest jej brat cioteczny ktory rowniez jest zaproszony :(

Gość tojatojatojatoaj
pierdolisz.......

Gość rudowłosaelis
:D kurwa ja bym nie poszła zlewa cię ignorantka:D

Gość dgsdrgfsgf
ba, ale moj chlopak jest jej rodzina i wypadaloby zeby byl. a on beze mnie nie pojdzie.

wez chlopaka ALE TYLKO JAK CHODZISZ Z NIM NA SERIO I MACIE W PLANACH SLUB AJAK NIE TO IDZ SAMA MOZE KOGOS CIEKAWEGO POZNASZ, to twoja kumpela, nie prezydent miasta:-)

Gość dgsdrgfsgf
planujemy slub

Gość dgsdrgfsgf
i takim sposobem jestem w kropce...

Gość lalazmaja2
ta kolezanka jest niemila, malo odpowiedzialan i chyba nie dorosla. mysle mimo wszytsko ze na slub i wesele powinnas pojsc. moze nie warto sie z nia przyjaznic i ja nie utrzymywalabym z nia wiecej kontaktow ale poszlabym wlasnie ze wzgledu na tego chlopaka ktory jest z nia rodzina. wiec dla niego nawet jesli jemu na tym specjalnie nie zalezy to bym poszla. a swoja droga skad wiesz w jakiej formie te pozostale kolezanki dostaly zaproszenie? moze tez w podobny, olewczy sposob? tak czy siak nie kolegowalabym sie z nia wiecej ale na wesele bym poszla ze wzgledu na chlopaka bo to rodzina. moze rodzice chlopaka, czy inna rodzina bedzie mu miala za zle ze nie poszedl jesli nie teraz to kiedys. nie warto. idzcie. pojedzcie:) popijcie:) potanczcie:) zaprzyjaznij sie z jego rodzina inna. a ja olej. nie koleguj sie z nia wiecej ale na wesele idz. to tyle. najwyzej nie starjcie sie z prezetnem tlko jakis olewczy:)

Gość dgsdrgfsgf
lalazmaja2 >>-> dzieki za rade. Skad wiem jak dziewczyny byly zaproszone?? po prostu je zapytalam..i widzialam zaproszenia..wiec wiem.