Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezęcik

jaki zrobić prezent chłopakowi bez okazji ?? :)

Polecane posty

Gość kardashia
Dodam,że jeśli to jest [prezent bez okazji więc już samo to,że go od Ciebie dostanie to będzie go cieszyć bo to będzie miła niespodzianka,takie prezenty nie musza być drogie tym bardziej,że nie są spodziewane.Bow iadomo,że jak chłopak ma urodziny to pewnie ma tez w głowie coś co chiaby dostać(chociaż nie zawsze) Tylko nie rób mu takich prezentów za czesto żeby się nie przyzwyczaił.Bo potem może już za nie nawet nie dziękowac gdy to będzie dla niego takie normalne ,że je dostaje.

Gość kardashia
Na czułe zdjęcia itp poczekaj do walentynek albo rocznicy ;)

Gość Mała jędza,,,,.;p
malinowa.mamba112 : tak tylko się zasmuciłam:( Nieważne.Ajc... ja bym chciała miec takie problemy jak autorka. Ja dziś zerwe z moim chłopakiem i prezentów mu kupywac już nie będe:(

Gość kardashia
A dlaczego zerwiesz?

Gość prezęcik
kardashia, dziękuje za przydatne rady ;)

Gość ale po co chcesz
kupić mu coś? z jakiego powodu? bez okazji po miesiącu? trochę za szybko na takie obdarowania moim zdaniem

Gość prezęcik
ale po co chcesz --> w ramach jakby podziękowania że jest dla mnie taki dobry

Gość Mała jędza,,,,.;p
Musze zerwac, bo pochodzimy z 2 innych światów. Ja Go kocham, ale życie to nie baaaaajka. Moi rodzice, przyjaciele Go nie akceptują. Jest łobuziakiem... ja pochodze z bardzo konserwatywnej rodziny i musze to zrobic. (1 rok wspaniałej miłości) :(

Gość malinowa.mamba112
Mała jędza...a Ty chcesz zrywać czy jesteś pod presją najbliższych? on Cię kocha? jak chcesz pogadać, mój mail(założony po potrzeby kafeterii malinowa.mamba112@wp.pl)

Gość szalin
A może mu coś ugotuj? Super niespodzianka :)

Gość Mała jędza,,,,.;p
malinowa.mamba112 : On twierdzi,że kocha. Ja to czuje... ale musze zerwac:( Mam dośc słuchania ,że do siebie nie pasujemy,że z niego nic nie bedzie... Bo on jest nerwowy troszkę:( i taki łobuziak. Zabroniono mi z nim kontaktu. Dziś zerwe... już postanowiłam. Chce aby był szczesliwy. I moze kogoś znajdzie sobie:( a o mnie zapomni kiedyś.

Gość prezęcik
szalin --> gotowanie nie jest moją najlepsza stroną :P predzej bym go tym skrzywdziła :P

Gość malinowa.mamba112
;( tak myślałam kiedyś, a teraz chyba tego żałuję... możesz się odezwać do mnie na maila? bo nie chcę tutaj innych wdrążać w moją historię, poza ty tu jest taki przyjemny temat, więc nie będę go psuła:)

Gość malinowa.mamba112
a może jakiś kalendarz, na nowy rok szkolny, taki z notatnikiem:)

Gość malinowa.mamba112
no no, fajny prezencik :)

Gość Mała jędza,,,,.;p
Wybacz:( ale wolee-maila nie podawac:( Jestem załamana... On mi daje chęc do życia. A teraz nie wiem co mam robic. Mam 18 lat i pewnie ułoże sobie życie, ale tęsknie już za nim... kiedyś znowu go zobacze i napewno zakocham się drugi raz... i to jeszcze mocniej(chociaż nie przestałam koffffffac)>:(

Gość prezęcik
moja droga mała jędzo, moim zdaniem nie powinnaś sugerować się rodziną. trudno,że tego nie akceptują. niedługo skończysz szkołę, pojdziesz na swoje i bedzie dobrze. myśle,ze nie powinnaś zrywać z powodu jakichś docienek ze strony najbliższych. chyba cie nie wydziedziczą..

Gość malinowa.mamba112
to nie zrywaj z nim:( ale on coś złego robi? rani Cię? czy po prostu dlatego chcesz zerwać, bo Twoje środowisko go nie akceptuje?

Gość Mała jędza,,,,.;p
On mi nic złego nie robi... jest mi z nim dobrze. (tata mi nie pozwala abym się z nim widywała). Jak mam więc kontunuowac znajomośc? On do mnie musiałby przyjezdzac.(Odległ. to 30 km.) a skoro nie może to ja wyjścia nie widzę:(

Gość prezęcik
po kryjomu nie wchodzi w grę ? albo on by zabierał cie do siebie. ja bym sie zbuntowała.

fajny ten długopis:) ja mojemu (święta,urodziny itp)dałam bluzę, koszule,bokserki, zestaw literatki i kieliszki, pancerkę, kosmetyki,portfel,pasek, whisky;) i pewnie jeszcze coś czego nie pamiętam więc masz parę pomysłów z tym,że nas staż był dłuższy niż miesiąc:)

Gość Mała jędza,,,,.;p
Nie wchodzi w grę... ja się buntowałam. Mój bunt trwał pół roku. Ale teraz to definitywny koniec bedzie:( Nie chce Go ranic i nigdy nie powiem mu ,że nie jest mile widziany w moim domu. Powiem,że zrywam , bo uważam ,że nie pasujemy do siebie i coś tam :(....

Gość malinowa.mamba112
;( nie zrywaj...

jędza a ile macie lat?? wiesz co ja cię rozumiem a wy chyba nie wiecie jak to jest skoro myślicie że to takie proste nie zrywać. Wiecie jak ten chłopak sie musi czuć kiedy nie jest akceptowany w jej rodzinie? Musieli byście być bardzo zżyci aby związek przetrwał.

jędza wiesz co jesli zerwiesz powiedz mu prawdę niech wie że go kochasz...jeśli jest dojrzały zrozumie i może dojdziecie wspólnie do konkretnego wniosku.

Gość Mała jędza,,,,.;p
ja 18. On 23. Nie mam innego wyjścia!:( Musze to zrobic. Nie chce go w lata"zaciągac":( i tak by do wesela nie doszła ani nic z tych rzeczy, a jak mamy byc razem i BÓG tego chce nasz drogi się zejdą... i bedziemy razem, ale nie teraz.

Gość Mała jędza,,,,.;p
ślubu by nie było bo ojce są coraz gorzej do niego nastawieni.... a ja mogłabym się i z nim dziś ohajtac... i iśc z nim na koniec świata.:(

Może kup mu jakiś fajny gadżet elektroniczy? Ja planuje mojemu kupić maszynkę na electro.pl, bo zawsze chciał mieć maszynkę do golenia a nie tylko jednorazówki ;P Samemu zawsze żal mu kasy na taką rzecz dlatego teraz jest moje zadanie ;) Pozwalam podpatrzeć i zrobić Ci to samo ;P