Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta0707

heja podziele sie z wami jak zrzucilam 20 kilo

Polecane posty

Gość marta0707

Zaczne od tego ze od malego bylam otyla. wcale nie jem bardzo duzo. poprostu mam tak po mamie. probowalam wszystkiego cwiczzenia ( po 2 tyg juz nie moglam) dieta( rozne zaczynajac od 1200 kalorii po diete kapusciana ) pilam ocet jablkowy. bralam meridie okolo 5 dni i przestalam bo moj organizm szalal po niej... i wkoncu znalazlam Xenical .. dokladnie ciocia ze stanow mi go polecila.. i okazalo sie jest w polsce pierwsze dni nic , myslalam ze nie dziala az po tygodniu zaczelam tracic kilogramy. odrazu zaczelam wiecej sie ruszac spacery z psem itd.. i z 95 kilo mam teraz 75 i kocham siebie .. wiec jak ktso mi powie ze tabletki nie dzialaja powinien sie ugryz w d...

Gość ahaaaaaaa
kolejny środek dla tych, co się przy talerzu nie potrafią opanować :o

Gość bele de jour
dalej bierz to gowno zobaczymy co bedzie z twojej watroby za kilka lat

Gość łubudubu lalala
wstrzasajaca historia:D:D poczekaj z pol roku, odstaw tabsy a zawitasz tutaj płaczac ze wazysz tym razem 105kg ...idiotko:O

Gość marta0707
piszcie co chcecie!!! ja sie swietnie czuje

Gość ala_srala
ja po tabletach schudłam 10 kg w miesiąc - to było na rozruch - dalej odchudzałam się racjonalnie +sport - schudłam łącznie 37 kg, i wagę trzymam. Przerwałam "kurację" tabletkową, bo mi organizm już o 30 dniach siadał.

Gość ala_srala
po tabletach wszyscy tyją.... chyba że zmieniają nawyki żywieniowe - co rzadko się zdarza, bo większość bierze tabsy dlatego, iż przez złe nawyki dorobiło się nadwagi. I nie wierze w te bajki o malej ilości jedzenia ;) każdy z nadwagą tak mówi. Spisz sobie co jadasz np. w przeciągu tygodnia :) i zobaczysz, ze przekraczasz dzienne zapotrzebowanie na kalorie. Ja jadłam mało.... za to wypijałam po 3 butelki wody mineralnej truskawkowej z Żywca (chyba) ... po jakimś czasie wyczytałam na butelce ile ma kalorii :) :) :) dziennie wypijałam w wodzie swoje zapotrzebowanie he he he

Gość marta0707
PO tych tabletkach musisz zmienic co jesz!!! i wcale sie nie tyje. po tych tabletkacj jak np za duzo tlustego jesz robisz kupe z olejem albo tluszczem.. wiec odrazu odgraniczasz tluszcz i musisz jest owoce warzywa i witaminy.. i cwiczyc

Gość marta0707
ja nie place 400 zl bo zamawiam sobie od znajomej:) i mam taniej

Ej no! Tabletki są super. Tak jak i inne tego typu specyfiki! Kupujecie tabletki, jakieś plasterki, cudowne smarowidła, wydajecie na to wszystką kasę i co za tym idzie nie macie już na żarcie. Efekt? Chudnięcie :D Proste :D

Gość taa niedobra pupa
wcale nie jem bardzo duzo. poprostu mam tak po mamie. A liczyłaś kiedyś dokładnie, ile kalorii jesz? Skąd przekonanie, że "masz tak po mamie"? Wystarczy, że jadłabyć 100 kcal dziennie za dużo, a w okkoło 2 miechy przytyjesz 1 kg!

@Marta0707 super ze tabletki tak na ciebie podzialaly niesluchaj tych którzy cie wyzywaja obrazaja kij im w d... ty jestes zadowolona i to jest najwazniejsze a swoja droga ja tez bym chetnie nabyla te tabl czy teraz lekarz ci przepisuje sa ogólnie dostepne? a moze mozesz zalatwic taniej?

Gość marta0707
napisz mi na maila angel87@live.ie to ci dam maila do kogos kaskanowa

Gość agoo87
heja jak ktos chce piszcie agoosia87@hotmail.com

A ja wierzę w to,że im mniej się je tym bardziej się tyje.Neit:) ukłon dla Ciebie,sporo się od Ciebie nauczyłam.Choć nie odchudzam się zdrowo,bo dukanem,wiem jedno.Nie dam sobie nic zrobić z moim ośrodkiem łaknienia.To jest,kurde,mój mózg i wolę żeby działał.No! I tak na marginesie zupełnie,naprawdę oglądasz swoją kupę? Ok,na kafe większość jest fanami,ale moja spada do kibelka i jak ją tu oblukać czy w oleju czy w sosie własnym? Mam podejrzenia,że i w pomidorowym,ale są to nie potwierdzone plotki :P

Zresztą,śmiało mogę zarzucić temat pt:heja,jak dorobiłam się 20 kilo :P mam to opanowane do perfekcji.