Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arz

Wydałam kasę,złapałam doła...

Polecane posty

Gość arz

Wydałam kasę na okulary,których potrzebowałam i złapałam doła nie wiedzieć czemu... U optyka prezentowały się super,a teraz wydają się za duże,za ciemne... Jak przepędzić czarne myśli?

Gość 40 dni postu ?
pieniądze rzecz nabyta, jeśli nie wydałaś na te okulary całej pensji to olej temat

To klasyczny syndrom niezadowolenia pozakupowego. Kilka razy poczytasz i zmieni się w funkcjonalne zadowolenie. Okulary do czytania służą do czytania. wyglądać w nich dobrze mają przede wszystkim litery, a nie Ty:)

Gość arz
Zaczęłam sobie wyrzucać,że mogłam kupić lepiej opał na zimę albo grzejnik... Niestety,zarabiam niewiele i pewnie stąd te wyrzuty... Okulary przeciwsłoneczne,korekcyjne minusy za 385 zł. J.D.R.,czy reklamacja jest możliwa w takim przypadku?

Gość oczywiscie ze nie
to ze ci sie nie podobaja to twoj problem nie optyka ;/

Gość owm......
lepiej sie dowiedz, moze pracodawca ci zrefunduje czesc kosztow.chyba co 4lata mozna skladac wniosek o refundacje .sprawdz regulamin w pracy

Gość arz
Zanim coś kupię myślę milion razy i roztrząsam... Co za cholernie głupie uczucie... Jasne,optyk nic nie poradzi niezdecydowanej babie...

Gość arz
owm,pracuję bardzo nielegalnie i bardzo na czarno... Dzięki,że zasugerowałeś/aś mi taką opcję...

Gość rteertretret
ja pierdolę, ale wy macie problemy. :(

Gość aquariuss
heh to skoro tak bardzo nielegalnie pracujesz i mało zarabiasz, to po jakiego grzyba Ci okulary korekcyjne PRZECIWSŁONECZNE???

Gość arz
Pracuję również na powietrzu.Całe lato męczyłam się w zwykłych minusach,a teraz łzawią oczy i w ciągu dnia są zmęczone,dlatego musiałam kupić... A problem wiem,do d... W takich momentach myślę o tych w Afryce...

Gość prowokensos
po co ci okulary sloneczne we wrzesniu...ni chooja slonca pewnie juz nie bedzie:O