Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rumianek146

czy mogłam zajśc w ciąże ?

Polecane posty

Gość rumianek146

Z góry pisze, że wiem iż zachowałam się nieodpowiedzialnie, ale tak szczerze to bardzo marzy mi się dzidziuś i brak mojej ostrożności jest w ten sposób tłumaczony. Wczoraj kochałam się ze swoim partnerem,a właściwie próbowałam 4 razy. Bez gumki, ja nie zażywam tabletek,. Za pierwszym razem skończył zanim cokolwiek zdążył zrobić, więc spróbowaliśmy ponownie i jeszcze raz i jeszcze.... za kazdym razem do wytrysku dochodziło na zewnątrz. Jestem 3 dni po miesiączce i zastanawiam się czy w ten sposób mogło dojść do zapłodnienia?

Gość ddee
mało prawdopodobne aczkolwiek nie niemożliwe...

Gość werwena
Wg mnie duże prawdopodobieństwo, tylko zależy czy były to już dni płodne, ale 3 dzień po @ może już być płodnym. Wiesz kiedy masz owulację, a stosunek przerywany, nie jest żadnym zabezpieczeniem. Teraz zostało Ci poczekać do @ jeśli się nie pojawi zrób test, jeśli wyjdzie pozytywny to gratuluję skoro chcesz dzidziusia.

Gość aaapsik...
nie wiem, czy dobrze zrozumiałam.... to ani razu nie udało mu się w Ciebie wejść i za każdym razem zanim to zrobił to "skończył" na zewnątrz? Bo jeśli tak, to musiałabyś być wiatropylna...