Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gvfffwefeqwdfwqedwq

heh no to padłam po prostu

Polecane posty

Gość gvfffwefeqwdfwqedwq

poznałam faceta niedawno przez internet miły fajny itp poprosil o zdjecie wysłałam mu zdjecie twarzy bo innego nie mam ja go a on mi wysłyła fote ze swoja była dziewczyna-modelka o wzroscie 165 i wadze 45 kg;/ piekna dziewczyna niby zdradziła go ja mam 165 i 65 kg --padlam po prostu mimo to on chce poznac mnie a ja juz chyba nie che kompleksy

NOO BYLA ONA MODELKA ; JAK GO ZOSTAWILA; moze chcial ci zaimponowac na co go stac, wslij mu tez zdjecie z facetem nawet z bratem, niech sobie mysli co chce,szpanuje synek, laska go olala, a teraz gwiazduje jakie on n ie mial, jescze nie olewaj kolesia pobaw sie nim:-P ZEMSCIJ SIE ZA TO ZE PRZYSLAL CI FOTE Z EX LASKA

Gość gvfffwefeqwdfwqedwq
twierdzi ze innej nie miał;/ Boze przeciez ja przy niej jak wieloryb sie czuje on twierdzi ze juz nic ich nie łaczy i szuka dobrej dziewczyny ech

Gość gvfffwefeqwdfwqedwq
innej fotki oczywiscie

Gość gvfffwefeqwdfwqedwq
?

Gość rteertretret
żal mi lasek, które mają we łbach tylko centymetry i kilogramy... I na chooj facetowi taka, która widzi tylko siebie w lustrze i cały jej świat to kosmetyki, ciuchy i diety. Żenada.

Gość gvfffwefeqwdfwqedwq
nie o to chodzi po prostu poczułam sie brzydka i tłusta jak ją zobaczyłam:/

Gość gvfffwefeqwdfwqedwq
;( doradzcie co robic?/ olac go i szukac innego?

Gość gvfffwefeqwdfwqedwq
mowi ze jego wczesniejsza tez była modelka;/ jezu dobrze ze tamtej mi zdjec nie wysłął

Gość co za debilizm...
daj spokój z idiotą, szkoda twojego czasu

Gość co za debilizm...
a, napisz mu ze spałas z Delągiem czy innym Żebrowskim, i że Pudzian cię na rękach nosił:)

Gość gvfffwefeqwdfwqedwq
ale jest bardzo miły i wogole wrazliwy chlopak tylko ze on twierdzi ze tak akurat wyszło z tymi modelkami widziałam ich zdjecia piekna dziewczuyna;/

Gość WICTIRia
nie za niska czasem na modelke??

Jak dla mnie nie ten facet jest idiotą , tylko ty :( Skoro kiedy z nim pisałaś , podobał ci się a potem kiedy zobaczyłaś to zdjęcie i wszystko się zmieniło... to ty tutaj zwracasz uwagę na centymetry i kilogramy ! Inną spawą jest to , że nie powinien trąbić wszem i wobec o tym , że jego ex jest modelką. Na huuuuj ci ta informacja>?

Gość gvfffwefeqwdfwqedwq
wczesniej mi to nie przeszkadzało zaden moj byly nie pokazywał zdjec swoich dziewczyn( a jak juz to były normalnej budowy)i dlatego jakos dziwnie mi sie zrobiło;;/

Gość Diannaaaa
ej lepiej nie wkręcaj się w tą znajomość, jak się w nim zakochasz bez wzajemności a on CIę oleje to bedzie koszmar, po za tym ten koleś mimo ze dobry i wrażliwy to pewnie zawsze będzie miał w głowie stereotypy że kobieta powinna mieć jędrne duze cycki, wcięcie w talii i długie nogi, chłop który obracał sie w towarzystwie modelek jest przyzwyczajony do tego widoku i jeszcze w kompleksy Cię wpędzi jak zauważy że kobieta może mieć o parę kilo za dużo

Gość Diannaaaa
ile on ma lat? jak mozna być tak nietaktownym i wysyłać foty z ex??

Gość gvfffwefeqwdfwqedwq
ja wogole nie jestem ideałem moze mam w miare ładna twarz(ale nie piekna) ale kg mam do tego duze piersi (duze i niezbyt jedrne własnie) no i celuitis tez ;/ roztepy po chudniecu kiedys etam dam sobie z nim spokoj:(

Gość gvfffwefeqwdfwqedwq
ma21

Gość gvfffwefeqwdfwqedwq
i?

Gość gvfffwefeqwdfwqedwq
???????

Gość gvfffwefeqwdfwqedwq
co powinnam zrobic?//

Gość wiesz po mojemu ale ja
swoje lata mam;) to gość zachował się niepoważnie wysyłając zdjęcie z byłą:O ostatecznie mogła to być tylko koleżanka albo kuzynka ładna:D a nawet jeśli dziewczyna jego to gość jakiś niedojrzały jest:O bo my kobiety nie lubimy byłych oglądać:P

Gość gvfffwefeqwdfwqedwq
dzieki odpuszcze sobie go

i przestań o sobie tak negatywnie myśleć:O powinnaś w realnym świecie szukać przyjaźni bo jesteś wrażliwą osobą/się wydaje;)/ i łatwo może Cię ktoś w sieci zranić;)

Gość gvfffwefeqwdfwqedwq
w realu nie mam gdzie nie lubie imprez mam mało znajomych ogolnie lipa babski kierunek studiów

skoro jesteś w środowisku studenckim to możliwości jakieś masz,nie wiem może jakiś sport,ewen. miłośnicy gier planszowych;) eeeeeeeee wolontariat.......,wiesz spotkasz kogoś bezpośrednio ,to zauroczenie to na żywo powinno się przeżyć a nie przez literki;)