Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lanvill

problem? proszę o pomoc!

Polecane posty

Gość Lanvill

Chyba już wariuję, jednak potrzebuję opinii kogoś postronnego, pomożecie mi? Ostatni raz współżyłam jakieś 5 miesięcy temu, miałam też 5 razy @, ale naczytałam się, że przecież można mieć krwawienie w ciąży, zrobiłam dwa testy z krwi w odstępie miesiąca i dwóch od stosunku, oba negatywne ostatni zwykły test robiłam jakieś 2 tygodnie temu i też negatywny.Jednak cały czas wydaje mi się że jestem w ciąży, odczuwam ból piersi, myślę, że są one powiększone tak samo jak brzuch, który stał się zaookrąglony. Wizytę u lekarza mam za kilka dni, jednak nie potrafię przestać o tym myśleć, bardzo nie chce w niej być, chociaż już nie jestem jakąś małolatą. Doradźcie mi, proszę!

Gość robaczkowa
a slyszalas o czyms takim jak ciaza urojona- im bardziej sie nakrecasz, ze jestes w ciazy mimo jej braku tym coraz bardziej zaczynasz w to wierzyc...

Gość Lanvill
właśnie czytałam o tym, kurde ale to też jest poważne. Już sama nie wiem co mam myśleć, bo im bardziej się na tym skupiam tym bardziej wszystko mnie boli;/

Gość 5858irka
Smutne to co piszesz:( za 4 mc Ci sie wyjaśni! czy wtedy też nie uwierzysz???

Gość nanana000252
a ja mialam 10 takich urojonych ciaz :D niemozliwoscia bylo ze zaszlam ale tak wkolko sobie wmawialam :D prawda jest ze jak sie stara o dziecko to jakos nie wychodzi a jak sie nie chce zaciazyc to sie jakos wpada :D

Gość Lanvill
mam nadzieje że nie bede potrzebowała tych czterech kolejnych miesięcy bo naprawdę zwariuję;/