Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raczkowiczka3625

Może mi pomożesz?

Polecane posty

Gość raczkowiczka3625

mam takie pytanie...czy mogę być w ciąży ?, robiłam 2 testy 20 dni po stosunku wyszły negatywne, dostałam również miesiaczkę i 3 dni po zakończeniu okresu zrobiłam tes tez wyszedł negatywny...

Gość mokateeee
Nie, nie możesz być w ciąży. Kurde, ja czasem nie rozumiem jakich dowodów kobiety potrzebują, żeby dotarło, że ciąży brak. Miesiączka, testy, a tu jescze pojawiają się wątpliwości.

Gość robaczkowa
no to chyba jasna, ze nie jestes skoro dostalas okresu i po nim test wyszedl negatywnie...

Gość 5858irka
na 100% nie jesteś!

Gość 1osa125625
hmmm...wszystko jest mozliwe

Gość werwena
rakowiczka nie możesz być w ciąży, miesiączka i negatywne testy ją wykluczają, ale dziewczyny nie naskakujcie tak na nią, nie wiem czy chciałabyś być w ciąży czy nie, ale ja też miałam taki etap w życiu że po prostu nie wierzyłam że i tym razem się nie udało i pomimo miesiączki robiłam test. Oczywiście teraz wiem że nie to nie ma sensu, ale to wszystko musimy poukładać sobie w głowie, a na to potrzeba czasami sporo czasu

Myślę, że jej nick wskazuje na to, że nie chce być w ciąży ... ;) Autorko w sumie mogłabym zadać takie samo pytanie jak Ty z tym, że ja miałam już dwie miesiączki. Po pierwszej test negatywny, przed drugą lekarz powiedział że nie widzi nic " niepokojącego ". A ja nadal żyję w strachu. Ale patrząc na Twoją sytuację stwierdzam, że nie możesz być w ciąży, szkoda że nie umiem tego zastosować do siebie :P