Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chyba Nienormalna ;p

Czy jestem dziewica?

Polecane posty

Gość Chyba Nienormalna ;p

wiem glupie pytanie i plakac sie chce jak sie widzi takie pytania w internecie;) ale ja na prawde nie wiem! bo wrocilam z chlopakiem z imprezy i bylam nawalona totalnie. pamietam fragmenty.ze zaczelismy sie calowac itd. rozebralismy sie. on sie znalazl miedzy moimi nogami. a potem poczulam ogromny niesamowity bol jakby mi mialo zaraz piz** rozerwac xd az chcialam krzyknac normalnie xd minelo to troche czasu a ja ie jestem pewna czy do tego doszlo.chcialam juz go spytac. ale on jest taki dosyc ze wszysto krytykuje itd. i nie chce wyjsc na idiotke w jego oczach ze niedosc ze bylam piana to jesczze ze nie wiem tego. chcialam podstepem ale mi nie wyszlo. ogolnie to w 90% jestem pewna ze to zrobuilismy,niejestem dziewica. ale kurcze tej pewnosci nie mam;) jak byscie mogli jakos pomoc. czy na prawde nie ma zadnego sposobu zeby sie tego dowiedziec?(poza tym ze spytac jego ale tego raczej nie zrobie - tak wiem co powiecie ze niedojrzale, dlatego oszczedzcie sobie takie komentarze)

a po chuj CI te xD co chwile??? moze xD samaxD sobie sprawdz xD wsadz xD sobiexD paca xD i sprawdz xD jak sie da toznaczy ze nie jestes xDxDxDxDxD boziuniu ile ty amsz lat ze o tym nic nie wiesz...