Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werkaszperka

karta gwarancyjna ...

Polecane posty

Gość werkaszperka

Witam! Kupilam telefon na ALLEGRO. Dostalam paragon i karte gwarancyjna producenta, jednak nie jest ona wypelniona ;/ Co sie stanie w przypadku awarii telefonu ? Czy sam paragon Z NIE WYPENIONA KARTA GWARANCYJNA wystarczy ? Za telefon dalam ponad tysiac zl, wiec wole miec wszystko zalatwione.

Kartę podbija producent lub odpowiedni autoryzowany serwis. Jeżeli kupiłaś telefon ze zwykłego sklepu, to spróbuj dowiedzieć się u nich lub u producenta telefonu gdzie możesz ją podbić.

Gość natka potrafisz czytac jelopie
kurwa analfabetka zasrana ;/ autorka pytala o cos innego ;/ Tak autorka, gwarancja jest wazna :) Wystarczy dowod zakupu, karta gwarancyjna nie musi byc wypelniona :)

Kultury trochę prostaku :) W moim przypadku niepodbita gwarancja była nieważna, dlatego napisałam co dalej autorka może zrobić. Wystarczyło pomyśleć :)

Gość werkaszperka
telefon to Nokia C5. Dzwoniłam do Nokii i powiedzieli, że gwarancja musi być wypełniona

Zawsze gwarancja musi być podbita z numerem seryjnym telefonu ;) A w salonie Nokii nie mogą Ci jej podbić na podstawie dowodu zakupu?

Gość werkaszperka
Nie wiem po co ktos sie podszywa. Ja kupilam XPERIE. najlepiej zadzwonie do SE i sie spytam jak u nich z gwarancja jest. a nie mam mozliwosci podpicia gwarancji. Kupilam telefon na ALLEGRO od chlopaka z 2 konca Polski. Szkoda, ze tego nie dopilnowal :(

Gość werkaszperka
napisałam do tego sprzedawcy w sprawie gwarancji, odpisał że może mi wypełnić, ale muszę do niego pojechać