Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jurek...1111111

mam kochanke ale kocham żone

Polecane posty

Gość jurek...1111111

od 3 miesięcy mam kochanke, oczywiście mówie jej że ją kocham bo tak wypada... ale jestem z nią tylko dla sexu, troche jest to sponsoring ale ona mysli że się w niej zakochałem tak jak ona we mnie , 2 h góra- gdyż głuio mi jest żone namawiać aby spełniła moja fantazje, glupio mi jest ja traktować jak szmate- a co czasmi bardzo lubie... czy powiedzieć żonie o moich zachciankach

Gość lalazmaja2
oczywiscie ze powiedziec. jestem jak najbardziej za tym bys wpoeidział zonie. mam nadzieje ze wtedy madra kobieta po pierwsze urwie ci jaja, po drugie oskubie cie z całej kasy a po trzecie wywali z domu jak psa. ogólnie to zycze ci wszytskiego najgorszego. najlepiej zeby ta mama czyms cie zaraziła i zeby ci odpadł :P :) i zebys stracił zone i dzieci i co tam masz. najbardziej ci zycze bys był sam i by ci odpadł :) meska swinio!

Gość lalka222
nie kochasz zony bo bys nawet nie pomyslal o zdradzie, a co do zachcnianek. ja jestem mila dobra i bardzo grzecznie wygladajaca dziewczyna, szanuje siebie ale w lozku z moim mezczyzna lubie byc traktowana jak szmata

Gość wiwat Jędrzej und Jonasz
rób to samo z żoną co z kochanką i tak żyj by jedna nie wiedziała o drugiej, a w tym czasie szukaj trzeciej!

Gość jurek...1111111
dzieci nie mamy, więc nie strace ich... a żonie nie będe mówić że ją zdradzam bo pomyśli że jest z nią coś nie tak, a tak naprawde na maxa mnie pociąga ale ją szanuje i nie chce widzieć jej w tych pozach, zapewne dziwnie by się czuła, uprawiamy sex ale np. nie anal

Gość ŚWINIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość o zachciankach tak
o kochance nie bo mój eks też w zachciankach zbłądził do kochanki i związek nie był do uratowania, zdrady nie wybaczyłam, tzn, wybaczyłam, ale nie mogłam zapomnieć i budził moje obrzydzenie rozwiedliśmy się wyszłam ponownie za mąż i z drugim mężem realizujemy niesamowite fantazje to żonę wybrałeś na towarzyszkę życia, na radość w seksie i codziennych sprawkach, a nie jakaś kurwę, z której usług korzystasz

Gość Pan Biznesmen x64
twoje małżeństwo rozpadnie się w ciągu roku ;) wiem co piszę :)🖐️

Gość jurek...1111111
wcale jej tak nie traktuje, ma wszystko a gdy ja powiem do niej suczko to ona; troche szacunku... gdy w lóżku mam ochote na wulgaryzmy w jej kierunku to ona : no nie przesadzaj

Gość o zachciankach tak
hmmmmm... może Twoja żona też ma innego do realizacji swoich pragnień?

Gość jurek...1111111
moja zona jest typem kobiety bardzo religijnej, więc co do zdrady to jestem pewnien że nie... a czemu nasze małżeństwo ma się zakończy? wiem że mnie kocha ja ją też... zresztą ona rozwodów nie uznaje... sama przysięgała na dobre i złe przed Bogiem

Gość Pan Biznesmen x64
znam tą sytuację z autopsji kolego :) oszukujesz się :) teraz jest małolata którą sobie "kupiłeś" ale jakbyś znalazł wartościową laskę, dającą ci spełnienie w łóżku to daje sobie rękę odkroić że nie zadrżałaby ci powieka mówiąc "odchodzę" :D PS: i dobrze byś zrobił. trzeba być troche egoistą w życiu :P

Gość fgfdsgsfdg
Wartościowa laska też w końcu się znudzi. To optymalny układ - Kochająca żona i kochanka na boku do łóżkowy ekstrawagancji. Tak trzymać. :)

Gość Pan Biznesmen x64
być może :) ale ja tam wiem że wartościowa laska może się zmienić w wartościową partnerkę czy żonę przy której człowiek jest spełniony :) tak tak, nawet w łóżku i poza nim :P w moim przypadku nie w głowie mi skok w bok. bo po co ;)

jurek...1111111 widac ze zciebie kawał huja jest ja na miejscu zony to bym cie w tyłek kopła i bys lądował na ksiezycu ty ja kochasz hahaha jak bys kovchał zone to bys takich swińst jej nie robił sex jest bardzo wazny i owszem ale nie najwazniejszy ale widac wasz związek opiera sie tylko i wyłacznie na sexie ty męska sowinistyczna swinio!!!!!!!!!!!!

Gość Pan Biznesmen x64
malaga i kasztanki... dorośnij :)

Gość fgfdsgsfdg
No, ale jeśli nie trafiło sie za pierwszym razem w 10 - siątkę to trzeba strzelać dalej. ;)

Gość jurek...1111111
kocham swoją żone bardzo i to nie jest tak że jakbym znalazł inną to bym odszedł, w pracy mamy duzo ładnych, atrakcyjnych kobiet ale nigdy bym dla nich nie zostawił swojej małżonki... jest piekną kobietą ale ja lubie troche ostro w lóżku, nie mówie że się nie kochamy bo robimy to prawie codziennie ale gdybym zwrócił się do niej; dziwko , szmato to dostałbym od niej w pysk

Gość fgfdsgsfdg
malaga i kasztanki--- > przecież żona nic nie wie i prędko sie nie dowie. Nie oceniajcie go zbyt surowo. Przecież nie krzywdzi nikogo. Żona ma dom i faceta do którego moze sie przytulić i w którym zawsze moze znaleźć oparcie. Po co obdzierać ją ze złudzeń ? :)

Gość jurek...1111111
chciałbym aby zona się lepiej postarała... i tyle, nawet bym na inną nie spojrzał

Gość fgfdsgsfdg
jurek...1111111 ---Po prostu miałeś pecha, że nie dobraliście się pod wzgledem upodobań w łóżku. To nie twoja wina :)

Gość ale zakłamany typ
i jeszcze pewnie do kościoła biegasz ;-o noż kuźwa zona to święta, z innej szmate mozna zrobić! boszszszszeeeeee

a moze koles to z toba jest cos nie tak nie z twoja zona? moze jak twoje zycie polega tylko na dupczeniu to mogles sie nie zenic a łazic dziennie do burdelu gdzie prostytutki tki by zaspokajaly twoje pragnienia i jeszcze pierdolisz ze zone kochasz wez skoncz co!!!

Gość a ty pamietasz slowa
sama przysięgała na dobre i złe przed Bogiem o wiernosci ?? chyba nei- rozjebie sie to twoje malzenstwo - im predzej tym lepiej- dla twojej zony oczywiscie