ewelka0909 0 Napisano Sierpień 31, 2010 mam prblem ze wzrostem pecherzyków dlaetgo biore od 2 mies clo... ładnie raz urosły ale nie pękły nawet po ovitrelle.. teraz znowu biore clo.... a w piatek do lekarza i chyba znowu ovitrelle tyle ze 3x zastrzyk ... codziennie po jednym... oby pekły.. mam nadzieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość haha12345haha Napisano Sierpień 31, 2010 całe forum będziesz zaśmiecać jednym tematem????? Nie wystarczy Ci jeden temat???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewelka0909 0 Napisano Sierpień 31, 2010 ej sorrry ... dopiero sie zalogowałam na ty portalu........ i pogubiłam sie troszke... bo miałam problem z zapisaniem tego tematu ... i zrobiłam to na róznych stronach... moze ty jestes obytra w korzystaniu z neta .ale daj szanse innym!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I NIE Z TAKIMI NERWAMI PROSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewelka0909 0 Napisano Sierpień 31, 2010 a nawet kurcze nie wiem jak usunac ten temat.... jaaaaaaaa normalnie jestem przdedpotopowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach