Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja jestem piękną kobietą

Faceci są łatwi

Polecane posty

Gość ja jestem piękną kobietą

Wystarczy się tylko troszkę odpicować i już daja dupy/penisa. W ogóle się nie szanują. Są zużyci, a żeby to zatuszować, pierdolą na lewo i prawo o tym, że kobiety leca na kase. Wybaczcie, lecenie na kasą jest ambitniejsze niż lecenie na kawałek cycka i pośladek 🖐️

Gość Misjonarz_1092
Może i jesteś piękna, ale czy mądra? ja tez wolę piękne, bo mądre nie pozwalają odpocząc intelektualnie po ciezkiej pracy po powrocie do domu, a ja potrzebuję nieskomplikowanej kobiety w ładnym opakowaniu

ja nie jestem łatwy mam wysokie wymagania i nie wystarczy mi odpicowanie, a nawet mnie zniechęci i wyrobi zdanie na temat tej odpicowanej ale czy to dobrze? skoro i tak zadna tego nie doceni i i tak poleci na szpanera - zaliczacza a jak powiem że szukam dziewicy na żonę to zwykle zostaję skrytykowany więc czy oplaca się nie być łatwym ?

Gość szpaner-zaliczacz
racja - nie opłaca się nie być łatwym nikt tego nie docenia

Gość Dzieciak_96
Wal się jakby jakikolwiek koleś widział co napisałaś nawet by ci loda nie dał zrobić. Co? nie pasuje ci to że cię pukają? Po prostu faceci chcą to robić bo seks, oprócz prawdziwej miłości, jest najfajniejszą rzeczą na ziemi.

więc czy opłaca się nie być łatwym ? powinno się siebie szanować i chociaż dla siebie mieć zasadę nie być łatwym

Gość rzezimieszek
zapamietaj sobie kotku ze to kobiety daja dupy, faceci co najwyzej penisa

Już widzę, jak faceci poznają, która panna jest "odpicowana". Te odpicowane traktują jak naturalne, przepicowane jak odpicowane, a naturalne jak pasztety niezadbane :D Smutne to.

Gość nie genralizuj
bo ci kiedys jakis powie spadaj i bedziesz szczeki szukac na chodniku, tak sie skonczy twoje picowanie.

Hahaha ... super temat !!!!!!!!!!! i jaki prawdziwy :classic_cool: Faceci sa latwi ... no moze nie wszyscy ,ale 99.99 % na bank :D A pozostalym 0.01 % wystarczy poswiecic troszke czasu i tez poleca :P:P

Gość na jeden numer poleci
ale dupą go przy sobie nie utrzymasz.

Gość Pupciaan ty
tępy cwelu, sam spierdalaj i nadstawiaj dupy takim samym pedałom jak ty

Hehe faceci się nie szanują i są łatwi, tak? A to przepraszam, ale jakie w takim razie są kobiety? A to że kobiety lecą na kasę to uważasz że takie fajne? Tylko że facet zapyziałej kobitki nie przeleci - a kobieta zapyziałego gościa owszem, jeśli tylko jego stan portfela będzie odpowiedni. Facet przeleci tylko te co mu się podobają, a kobieta wszystkich którzy mają kasę. I kto tu się kurwi?

Gość SPRIT
paulaner nie mogles tego bardziej trafnie ujac w 100% sie z toba zgadzam a jesli facedzi na was laski lecza to sie cieszcie bo za 20 lat na was nawet nie spojrza albo zmienia was na inne chetne 20 latki kto wtedy bedzie sie smial haha

hmmm ja mogę powiedzieć że faceci których ja znam w większości raczej nie należą do łatwych, mają swoje zasady i są twardzi:) nie lecą na odpicowane lalunie z tatuażami .Jeżeli ktoś myśli poważnie o życiu to szuka szanującej się dziewczyny, bo kto chciałby mieć za żonę pannę puszczalską....a teraz to niełatwo o porządne dziewczyny, ale ja jestem jedną z nich;) więc jak jest tu jakiś normalny wolny pan to dawać znać...z chęcią poznam hehe pozdrawiam

Gość faceci myślą
tym co mają we spodniach, o konsekwencjach nie, uciekają przed odpowiedzialnością

Gość Nie moge
Nie moge ze śmiechu, ktoś się wypowiada że nie jest łatwy i że szuka szanującej się dziewczyny to zostaje nazwany pedałem :D przepraszam Was bardzo drogie dziewczyny z zapędami do feminizmu, bedąc na wakacjach przez tydzień czasu 4 kobiety w różnych dniach kręciły się obok mnie, zatańczyłem, porozmawiałem nawet postawiłem drinka nic oczywiście nie sugerując, każda podczas powrotu do domu sugerowała swoją wizyte w moim pokoju, na żadną się nie zgodziłem... Też jestem pedałem? Też jestem gorszy od lasek które dają dupy za kase? Facet znajdzie sobie kobiete która mu się podoba i ja akurat lubie te naturalne z którymi moge pogadać przed i po seksie, a nie uciekać z łóżka w popłochu po udanej jeździe... Faktycznie są faceci którzy lecą na odpicowane tapety (tak... sądze autorko tematu że taką pustą odpicowaną blondynką jesteś, taką która podłapała od koleżanek mode feminizmu) Ale tacy są równie warci co One same czyli jedno wielkie nic. Sa 3 rodzaje facetów, pierwsi to Ci którzy po prostu lubia puste laski, a puste laski lecą na Nich bo Ci są podobni do Nich, drudzy to Ci którzy maja kase z którą nie wiedzą co robić, szukają sobie chętnych i cycatych blondynek żeby mieć pewność że te będą chcialy odbyć stosunek kiedy tylko jemu się zachce, a także są trzeci którzy szanują siebie jak i kobiety, są dżentelmenami którzy wiedzą jak się zachować przy kobiecie i mają więcej w głowie niż większość z tych których to autorka postu spotkała w swoim życiu ;)

Gość RMF.FM
Pupciaan Tępa pindo zbyt pewna siebie jesteś. Nie każdy facet kieruje się tylko popędami są tacy co mają też we łbie. Na mnie pustaki i "elo zaj**iści" nie działają . Paszła won. tak gada każdy facet,a jak zobaczy kawałek tzytza to mało sie nie zesra :P Dowód- na założonym przez siebie temacie napisałeś :classic_cool: 12:17 [zgłoś do usunięcia] Pupciaan U mnie nawet niezłe się zdarzają. Jak się pojawi taka to od razu mam ciśnienie na anal :> A wiesz ze myslalem zeby jej to zaproponować? Caly czas to chcialem zrobic ale na szczęscie się opanowalem i co cfffaniaczku :P