Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bratek1980

nisko schodzaca kosmowka

Polecane posty

Gość bratek1980

witam, jestem w 16 tyg ciazy (mam za soba 2 poronienia, ale na szczescie po wielu badaniach prawdopodobnie zostaly wykryte przyczyny poronienia) i jak na razie odpukac dzidzia rosnie ksiazkowo:) Ale oczywiscie jak to w zyciu bywa zawsze znajdzie sie jakis powod do zmartwienia, a mianowicie na ostatniej wizycie tydzien temu lekarz powiedzial mi, ze mam nisko polozona kosmowke i ze moze to prowadzic do tzw lozyska przodujacego, ale jak na razie nie kazal sie martwic, bo podobno powinna sie ta kosmowka podniesc sama. Mam duzo lezec i z kazdym plamieniem do szpitala. Mam pytanie czy wiecie cos na ten temat i czy ktoras z was tak miala?

ja miałam nisko ułożone lożysko przez całą ciążę i podobnie jak ty musiałam się oszczędzać, nie musiałam leżeć na szczęście. spacerowałam, chodziłam na basen itd ale z najmniejszą plamką krwi na bieliźnie gdybym zauważyła miałam lecieć do szpitala bo to grozi nawet krwotokiem teraz jestem w 38 tc i łożysko bardzo ładnie mi się podniosło i mogę rodzić naturalnie. przy przodującym to cesarkę robią także uważaj na siebie, przede wszystkim nie dźwigaj i nie rób żadnych czynności przy ktorych napinają się mięśnie brzucha będzie ok :-)

Gość bratek1980
catie, dziekuje za odp.i pocieszenie:)