Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On310

Mlody szuka starszej pani na seks z okolic krasnegostawu

Polecane posty

Gość kturaś,hahahaaa
napisze ci ,weź najpierw słownik ortograficzny ,boś przygłup,aż strach z takim się zadawać

Gość twoja rolniczka ze Zwierzyńca
no i widzisz jo ci ino została,wode mi założyli kranowom,moge sie teroz kompać do woli,dla ciebie tylko

Gość On310
Nie mam czasu pisac i chce zalapac jakas mila pania na mila zabawe napisze jakaś mila pani do mnie a reszte to wmt

Gość Phi phi phi phi phi
Do "Twoja rolniczka": Hahahahahahahahaaaaa ale się uśmiałam:)

Gość On310
Dzieci jutro do szkoly idzcie spac zostawcie forum doroslym bo mnie to wmt

Gość Phi phi phi phi phi
Czemu nie chcesz przyjac oferty Rolniczki? Przecież szukasz starszej kobiety a tutaj jest chętna

Gość On310
Wiesz twoje pytanie i ten rolnik to mnie wmt czyli wali mnie to.:-) rozumiesz mam troche oleju w glowie i to zobowiazuje do olewania takich zjebow :-)

Gość On310
Jest jakas mila pani?

Gość On310
Są tu jeszcze chetne kobiety na tym forum?

jezdem,jezdem,pisze wedle tyj jesionki w jodełke co jom mom po mynżu i wedle tych gumofilców,co ci chce je doć,napisz w końcu jakie mosz wymiary,po starym mi zostoł jeszcze mundur gajowygo,w dobrym stanie i trombka,jak stary do chaupy wracoł z lasu ,to trombił i jo zaroz na tyn sygnał gacie zrucała,,,,iiii i działo sie o działo,teroz tyż bym tak chciała,kochanieńki

gdzie sie podziewosz kochanienki?czekom na ciebie,a ty sie ni odzywosz!a ja jusz cało mokro jezdem,bo u nos pada sakramencko

Gość On310
W dupie kurwa jestem

o widze ,że jezdeś chamski ,wulgarny i taki brutalny,prawdziwy chłop,podobosz mi sie coroz badzij,hahahaa

Gość Ej Rolniczka
Ale nas rozbawiłaś. Śmiejemy się ciągle z tego co napisałaś.

muszem ci jesce napisać wedle tygo łe-maila,coś go do mnie napisoł.Nie pisz tygo wincyj,bo jo nie umie w te łe-maile wchodzić,dopiro mi wnucek wloz i łodczytoł i nie wim czego sie tak zy mnie śmioł.Nie wim ło co chodzi ci ,że piszesz ciongle ło tyk jakiśik minetach i patelniach co mi niby mosz zrobic.Nie trza mi tych patelniów,bo mom po mynżu dwie jesce dobre.Jak czterdziści lot tymu ,u nos przy lesie były Cygony,to mój stary prawie miesionc z nimi pił,tańcył i do roboty nie chodził,to mu po tym te dwie dobre patelnie doli i mom je do dziś.No patelnie mu doli,ale stary musioł 200 litrów zaciru bez rułki puscic,co my go na świnta szykowali.Jo wtedy zła była,bo mi wzięnli ćwirć tony cukru co je dla pszcół na zime mioła,potym mi cołe ule ślag tafil bez pijoków frańcowatych.A ty pijes kochanieńki?