Gość ElizaJ Napisano Sierpień 31, 2010 Powiedzcie co pomoże na zaparcia.Tylko raczej nie tabletki raczej bardziej domowe sposoby. dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joana 1 Napisano Maj 5, 2021 Mam wypróbowane na sobie czopki musujące. Są naturalne i nie uzależniają tylko działają miejscowo. Już po kilku minutach po aplikacji wizyta w toalecie konieczna. Regulują proces wypróżniania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kornelia-kami 2 Napisano Maj 16, 2021 Jak byłam w ciąży to cierpiałam z tego powodu męki i ginekolog polecił mi jeść dużo śliwek. Zjadałam tak z 10 dużych śliwek dziennie Podziałało 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SamiKa 0 Napisano Wrzesień 19, 2021 Super sprawdzają się przy uporczywych zaparciach czopki evaqu. Są bezpieczne. Stosowałam pod koniec ciąży i pomagały bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monka2 1 Napisano Wrzesień 20, 2021 Zioła najlepsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotaPawelec 0 Napisano Październik 31, 2021 Mój 3 letni syn ma zaparcia odkąd poszedł do przedszkola. Powstrzymuje się co wywołuje zaparcie. Zaczęłam stosować u niego czopki Eva/qu Bambini, wiem że są też w wersji dla dorosłych. Mojemu dziecku szybko pomagają, jakieś 10-15 minut od aplikacji i jest po sprawie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olikol 0 Napisano Czerwiec 10, 2022 Polecam kupić czopki Procto Zac z kurkumą. Na pewno doskonale poradzą sobie przyvtach problemach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach