Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kokosowe malibu...

Perfumy o zapachu kokosów :)

Polecane posty

Gość Kokosowe malibu...

Robiąc mały rajd po osiedlowych sklepikach znalazłam tylko mydło i żel do mycia kokosowy. Czy któraś z użytkowniczek Cafe byłaby mi w stanie powiedzieć czy i gdzie dostałabym perfumy, mgiełki, kremy kokosowe? Jestem zakochana w zapachu i chętnie bym cała tak pachniała :)

Gość ererreerrerf
wiesz co zastanów sie czy oby na pewno chcesz pachnieć zapachem "wszytskich choinek samochodów" ten zapach dość często kojarzy się włąsnie z zapachami aut;)

Gość turkusturkusturkus
zgadzam sie najladniejszy zapach i tani ma yves rocher ( chocciaz nie wiem czy chcialabym pachniec kokosem:))

Poza yves rocher jeszcze w avonie mają balsamy i mgiełki do ciała kokosowe, żele pod prysznic i szampony. Może coś jeszcze, ale nie pamiętam :) A ostatnio w drogerii natura kupiłam peeling kokosowy :) cudny :)

Gość Kokosowe malibu...
Będe więc szukać tej firmy :) Żele pod prysznic mi się Ziaji podobają (nie iwem czy dobrze napisałam) najbardziej, ale się obejrzę za mgiełkami, znakoma pracuje w avonie więc podpytam. Dziękuję Bardzo! ererreerrerf - wiesz, nie planuję jednorazowo się wszystim smarować żeby pachnieć jak batonik. Po prostu mam fazy na zapachy, teraz na kokos :D