AnnMarie 0 Napisano Sierpień 31, 2010 Dziewczyny...wiem ,że to może głupie pytanie .... od niedawna biorę tabletki.... i boje się odbyć stosunku do końca (czyli kończy we mnie)....boje się, że będę w ciąży..... Czy mam się czegoś obawiać? czy Któraś z Was zaszła w ciążę biorąc taabletki ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .malutka21. Napisano Sierpień 31, 2010 jakby to powiedziec, mialam tak samo na poczatku w wieku 18 lat teraz mam 21 i jest ok, jesli bieresz regularnie tabletki nic sie nie stanie, mozesz byc spokojna, (uprzedzam ze jak skonczy w tobie musisz leciec do łazienki bo to wszystko z Ciebie tak jakby "wycieknie" spowrotem;p - tak na marginesie) ps. zycze udanej zabawy - będzie dobrze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
domi29592 0 Napisano Sierpień 31, 2010 wszystko jest ok. ja z chlopakiem sie kocham caly czas do konca a jestem w polowie 2 opakowania:) i wszystko ok:) no i racja nie przyjemnie jak to wszystko leci wiec łazienka, siku, troszke musisz poczekać az to wyleci ;D podmyc sie bo zapach nie przyjemny i do łóżeczka ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fdhhtyhdsdgsegtse Napisano Sierpień 31, 2010 domi nie chce wiedziec ktore z was jest gorszym brudasem skoro musisz sie podmywac po seksei bo ci nie przyjemnie pachnie.... ochyda.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaneee Napisano Sierpień 31, 2010 mialam dokladnie ten sam problem za pierwszym razem...balismy sie ze pomimo tabletek i tak zajdziemy...czasami zdarzalo sie ze pomimo tabletek nakladalismy jeszcze gumkę ale w koncu przelamalismy lody...mis skonczyl w srodku i ciazy nie bylo, za to bylo bardzo przyjemnie :) ps. kolezanka 5 rok jedzie na samych tabletkach i ciaza sie nie pokazala - to tak na marginesie, gdyby Cie interesowalo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ejbisi Napisano Wrzesień 1, 2010 Ja też już 5 lat na tabletkach i nie ma ciąży. Jak stosujesz regularnie to jest to naprawdę skuteczna metoda. Śmiem nawet twierdzić, że jest skuteczna w 100%, a te nieliczne dziewczyny które zachodzą na tabletkach to tylko dlatego że im się zapomniało, albo zwymiotowały tabletke czy cos w tym stylu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach