Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opętana na nic

Płaczę w środku jka widzę kobiety z dzieckiem,nie mogę zajść w ciąże

Polecane posty

Gość opętana na nic

leczę sie 3 lata i nic ...ponoć daja mala sznse na poczecie ,mam 34 lat i jest mi zle

Gość werwena
Wiem o czym mówisz. Mam 31 lat, od dwóch lat próbuję i nadal nic. Najgorszy jest właśnie widok małych dzieci. Naokoło tyle par ma maluchów, one rosną, zaczynają chodzić, a ja sobie myślę że moje maleństwo też już powinno biegać po domu. Opowieści młodych mam o swoich pociechach to dla mnie katorga, uśmiecham się a w środku wyję z bezsilności. To wszystko jest jak zły sen, 2 lata po ślubie a my stoimy w miejscu, nic się u nas nie zmienia.

Gość jhbgjgjhgjh
hmm tez plakalam i rozdzieralo mnie w srodku, jak dowiedzialam sie ze moj brat spodziewa sie dziecka to dostalam zalamania nerwowego leczonego psychoterapeutycznie..placz i nateretne mysli kazdego dnia czemu nie ja..i tak przez 3 lata,wszystkie badania byly za nami w tym inseminacje, a tu nadal nic, pozniej proby z ziolkami, clo, testy owulacyjne... w maju tego roku mielismy podchodzic do pierwszego ivf, ale w marcu niespodzianka ( w tym cyklu stosowalismy zel pre-seed, ale nie wiem czy to zasluga zelu);] takze ja wiem ze musi sie udac wszystkim, to tylko kwestia czasu i wytrwalosci psychicznej..

Gość (((((((((
Ja też Was doskonale rozumiem....mam 32 lata, jesteśmy 2 lata po ślubie i tez nic....Z mężem oki, u mnie natomiast problem z owulacją :(:(:( Niby leki wspomagające typu CLO i zastrzyki menopur ją wywołują ale zbyt późno się ona pojawia.....Też mnie rozdziera w środku jak widzę małe dzieci, jak dowiaduję się, ze kolejna koleżanka zachodzi w ciążę :(:( itp itd....Chociaż przyznam Wam się, że ostatnie niepowodzenie przyjęłam naprawdę spokojnie...może z racji tego, że byliśmy na urlopie.....Mam nadzieję, że to, że zajdę w ciążę jest po prostu tylko kwestią czasu....Czego sobie i Wam życzę....Pozdrawiam :-D

Gość werwena
Wiecie czego teraz najbardziej chcę, oczywiście oprócz dzidziusia, właśnie przestać o tym myśleć, bo jestem już tym bardzo zmęczona, mam wrażenie że niedługo sfiksuję.

tez jesesmy z mezem 2 lata po slubie i ciagle nic ale odpuscilismy w tym miesacu u nas moze byc problem w slabych zołnierzykach maz idzie za pare dni na badania

werwena powiem ci ze tez tak mials przerazal mnie widok malych dzieci w wózkach zawsze jak przechodziłam musiam przyjrzec sie a od pewnego czasu jakos mnie to nie rusza szczerze wrzucilam na luz i moze to pomoze

Gość werwena
lolitka ja tez dwa latka się staram, niedługo nasza 2 rocznica ślubu, piękny prezent dałabym mojemu mężusiowi, gdyby się udało.

werwena jak chcesz mozmy pogadac na gg jak chcesz to podaj wiem co czujesz bo tak samo mialam

no my z mezem may 2 rocznice w pazdzerniku i tez tak myslalam ze dam mezowi prezent buciki i tescik ciązowy ale raczej sie nie załapie na to

Gość werwena
mój mężuś już się badał, wyniki ma książkowe, ja też jestem po badaniach i niby wszystko w normie, a dzidzi jak nie było tak nie ma.

Ja też jestem 2 lata po ślubie z mężem i nic nam nie wychodzi....Aż mnie po prostu ściska, rozwala i wprowadza w stan depresyjny każda pojawiająca się @ lub negatywny test...:(

Gość werwena
moje gg 9068624

werwena a moze problem tkwi w psychice nie pomyslals o tym??? to moje gg jak masz ochote pogadac to zaprasza na gg 20620225

Ja myślę, ze w znacznej mierze problem tkwi w naszych głowach dziewczyny....Alejak tu nie myśleć, jak wokoło tyle brzuchatek, małych dzieci....

Lolitka - tak mieliśmy, M ma oki badanie nasienia, ja miałam robione hormony - oki, w maju 2009 miałam hsg - też oki....Tylko, że mojej gince przez pół roku nie przyszło do głowy sprawdzić czy mam owulację pomimo podawania mi bromergonu i clo.....Zmieniłam rok temu lekarza i okazało się, że nie mam owulki :(:(:( i znowu się zaczął bromergon + clo ale efektów żadnych. Teraz mam 2 m-ce przerwy i jakoś mi lżej pomalutku....

Staraczka78 byc moze problem tkwi w psychice nie jedna tak miala ze przestal myslec a tu niespodzianka

Wiem, wiem....w tym cyklu mi to jakoś wychodzi ale co będzie dalej.... Dziewczyny - ja muszę uciekać...Jakby co to zajrzę później.